Manja
Aktivan član
- Poruka
- 1.211
CESTITAMOOOOOO!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Goscica:Danas bila na prvom ctg-u, sve super!Inace malisa je nogama i rukicama okrenut ka mom stomaku,zato ja osecam sva ta njegova ritanja, napipavam mu stopala i rukice.Uhhh, sto ga volim, mamin nemirko, nadrljao je kad se rodi - ima da ga ugnjavim !
![]()
![]()

ra-ta-tat:Koliko se secam zauzeta je spominjala Betaniju... to znaci da se beba rodila u Novom Sadu
Ne poznajem zauzetu, a pretpostavljam da ni ti (posto eto nisi znala cak ni za Novi Sad) i nemam pojma kakva su joj verovanja i uverenja i savetujem ti da budes obazriva sa tim horoskopom jer nece naci na odobravanje svakog roditelja. Na primer ja bih te pitala sto mi bajas detetu![]()
Mili:А моји момци мени "потурали" углавном лактове, колена и оно омиљено - гузу!![]()

meni to govorili sa prvim deteom od 7 meseca" E dete ti si gotova"

... osecaj je neopisiv kad ugledate to stvorenje.

Goscica:Obavezno se posavetuj sa jos nekim dr!Meni je moj dr rekao i to izricito - SEKRET NE LECIMO U PRVA 4 MESECA! Sesta grupa sekreta je candida koliko ja znam, i ona nema stetnog uticaja na bebu.Leci se, ali kasnije.Ipak da ja ne bih ovde izigravala dr, raspitaj se ti obavezno kod jos nekog strucnog, sa lekovima nije zezanje pogotovo u prvim mesecima trudnoce.Dobro dosla u klub!![]()