Pa ne znam to za različite aparate, ali meni sa drugim detetom pogodili, čim sam ušla u deveti (prvi put tada otišla u bolnicu, pre toga sam išla samo u DZ Niš

), tamo imaju taj neki novi super UZ i rekli su mi 3500g, htela sam u nesvest da padnem! I stvarno, pošto sam se porodila na dan termina, dasa bio 4000g i 56cm!
Inače, ne opterećujte se kilažom, može da se vrati na staro, to je stvar samokontrole i mogućnosti organizacije (kada beba malo poodraste naravno). Ja ovih 10kg nisam skinula jer sam počela da jedem normalno i da deci stalno nešto mesim, pa ne mogu da odolim a posao mi je sedeći uglavnom, a popodne pišem domaći sa ćerom (prvak) i provodim vreme sa klincem, žao mi je da ih ostavim i idem na neki vid rekreacije, a kao student sam vozila bajs po 50km skoro svakog dana (Niš-Svrljig, sankcije, nigde kola), mogla sam da pojedem šta hoćeš, ali sada treba ponovo, a ja sada želim pored lepog tela i nešto drugo, to "drugo" mi je bitnije...
Inače, ko je genetski mršaviji, da se tako izrazim, nema problema kao ja, moja drugarica je rodila dete u 36-toj, bio Vasilije 3450g i 53cm, a posle porođaja je mogla da obuče minjak i prošeta gradom, nikom ne bi palo napamet da se porodila nekoliko dana pre toga

Samo hrabro, bitno je da ste dobro(i fizički i mentalno), kada ste zadovoljne sobom i svojim životom drugo se sredi, možda ne tako brzo kao što želite, ali dođe na svoje;-)