radoznalche
Obećava
- Poruka
- 52
Cao trudnicice! Kako ste danas? Cestitke Kockici na rodjenju lepe cerke 

JUPIIIIIIIII!!! A sad pozdrav svim novopridoslim buducim (i sadasnjim)mamama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P.S. za one koje pate od zatvora - ako mozete da nabavite Donat Mg(mineralna voda sa visokim sadrzajem magnezijuma) pomaze provereno u praksi jer debelo crevo vraca ponovo u pogon! Jedna casa na prazan stomak ujutru i eto zurke...
Dobro jutro Bonzita! Moja drugarica je isto imala taj gastro u trudnoci, i to jednostavno dok ne prebolis dotle ce da te muci, jer razlika je kada su bakterije i virusi u pitanju pa zato imas dijareju, nece ti bas puno pomoci keksici i ostalo sto se savetuje dok se organizam sam ne izbori. Samo gledaj da ne dehidriras!![]()
Bas danas treba da se cujem sa drugaricom, ona inace zivi u Australiji, pa ako hoces mogu da ju pitam sta su njoj tada savetovali(to je bilo prosle godine) tj. sta je ona radila - jela, pila.
Dobar savetJa nisam u srbiji,ali ovde koristim neku vodu bas bogatu magnezijumom(119mg u litru)popijem obavezno litar -litar ipo,tako da bas pomaze!
Hello bananice! Dobro zapazanje za vodu - zato se i ne preporucuje vise od jedne case dnevno...Volim ovaj forum jer uvek neko ukaze na nesto pametno sto sami previdimo! YESKako si ti bananice?
I ja pijem slabomineralnu vodu (rosu) koja sadrzi 2,70 mg/l natrijuma, evo za donat vrednosti: Magnezijum 1030mg/l, natrijum1500mg/l, kalcijum 380mg/l! U jeeeeeeeeeee meni ovo zvuci nenormalno mnogo! Napomena na etiketi: Pije se ujutru na prazan stomak u kol. od 0.2 - 0.3l, u podne i uvece po 0,1l; ne preporucuje se bubreznim bolesnicima i svim osobama sa otocima - zaostajanje vode u organizmu.[/B
margo,kockice
cestitam na najlepstoj tituli na svetuneka je sa srecom,drago mi je da ste obe super prosle
ko je u kontaktu sa kockicom nek prenese,posto joj se vec stvrdnjavaju grudi ,MORA da se izmlazava,masaza podstice stvaranje mleka i to se radi nekih pola sata pre podoja a posto ona ima mleka mora da razradi mlecne kanale tako da joj obavezno prenesite da SE IZMLAZAVA da ne bi doslo do mastitisa i neka kupi pumpicu (najtoplije preporucujem aventovu)