Cao drustvo evo i nas na kratko

pisala sam malo porukice sa Margic rekla je da vas sve mnogooooo pozdravim i izljubim!

hehehe...
Ja danas opet lezim dosta, na 20min imam kontrakcije, izgleda da ce ovako da bude dok mi ne pukne vodenjak i dok se ne porodim

hvala Bogu pa su me razni ljudi, prijatelji, lekari razuverili,... nije to nista strasno, prosto svaka zena se drugacije poradja, neke krenu da imaju kontrakcije ranije itd itd.

inace moji roditelji idu sutra za Bec na 4 dana

uh milinaaaa ceo stan za meneeee

stvarno postajem vise razdrazljiva u ovoj sobi u kojoj sam, jer se osecam kao da sam u zatvoru

pa samo sam trudna, a ne invalid, ali svi se tako prema meni ponasaju

eh...
Elem moji idu, a dolazice mi svake noci spremacica nasa dugogodisnja, koja nam je kao prijatelj i clan porodice da prespava kod nas, za svaki slucaj
Nadam se da ste mi vi svi ok... mazite tibe, ova moja mala stucalica (evo upravo stuca vec 3. put danas!

) uziva, svaki dan je njoj dan za skakanje

sta sve radi sa mojim stomakom, pa ne biste poverovali i da vidite

a baba njena je samo zove napolje da dodje vise, da bi je mazila i pazila
Tatica nam je dobro, danas mu je zadnji dan odmora pa uziva najvise sto moze, a ja cu sutra opet pricati sa njim, verujem da ce mu biti tesko vratiti se medju kineze posle 10 dana odmora
Eto to je to od nas... nema mnogo toga novog, samo sam dosla da vam sve ispricam, da vas pozdravim, poljubim, mislim na sve vas...