Tina a sta ce to mama sve da ti kuva?Sta je to sto treba da se jede dok dojis?
Inace meni je stalno dosadno jer sam stalno i kod kuce

...osim vikendom kad mi muz ne radi....
pa isla sam na forume, i pisala sta se preporucuje a sta ne, i onda sastavila spisak, najbolje mi je za dorucak, jer mogu da jedem sve sto sam do sada jela kornfleks,mleko, marmelade, sirne namaze, jedino suhomestnato nikako.
za rucak - krompire, pirinac, crveno meso,piletina,sargarepa,od salate cvekla jer je kuvana,testenine
uzina - kompote, voce( jabuke, banane), sokici
vecera ono sto je za dorucak ili od rucka
u sustini to je mozda i preterivanje, sad sam na brzinu pokusala da se setim sta sam napisala, ali pridrzavacu se tako necega neko vreme, pa cu postepeno uvoditi novo tako da znam sta mozda utice na grcice.
ono sto navodno ne bi trebalo da se jede je:
zacinjeno, kiselo, ljuto
grasak, pasulj soja kukuruz buranije, kupus beli i crveni luk paradajz kelj, citrunosno voce, jagode, kikiriki, suhomesnato, orasi, lesnici, a negde pise cak i riba
svuda pise sta ne sme da se jede, i uvek se na tom zavrsi sta ne sme da se jede, niko ne pise sta sme i kako izgleda na primer nedleju dana menu jedne dojilje, to jos nisam nasla.
kako ide sa ostalim povrcem, na primer tikvice, plavi patlidzan, karfiol, sampinjoni.. to niko ne spominje. nekako mi ta ishrana dojilje malo cudna. ali piju se vitamini,pa nece da fali. ako neko misli nesto drugacije, ili ima nesto da doda, super dobro doslo
inace krsta me ubijaju, dodje mi da vristim.