- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kockice htela sam da te pitam......kako ces se poradjati,jel prirodno ili na carski?Kako je sada tvoj visoki pritisak?
tako da sam ja za... cak necu ni epidural, vala hocu da se dokazem, ako sam se godinama bavila boxom i primala udarce i lomila kosti osecala bih se bas ko budala da ne probam prirodno i da kukumacem
samo merenje me nervira ali redovno pijem lek i kad izmerim jer uvek negde oko 120/75 tako da je to ok
vise mi sad smeta sto imam osecaj ko da mi se karlica i kosti raspadaju
kao da sam sva od plastelina
uzas... ali sam inace super hvala na pitanju!!! 
More rekoh ja da si ti hrabra....

videcu sta ce mi reci doca posle 

kao da sam spavala 10 sati prije toga.....a onda citav dan pospana....to mi je bezveze skroz.....ima li jos neko ovih problema??

iskreno bojim se jako,nemogu danas da idem kod njega jer radi do 13h,a nema zakazivanja,nemogu da cekam,tj da stojim jer ima previse naroda,oticicu sutra popodne,samo se iskreno nadam da mi nece puci noge do sutra 
i eto bebice 
Ljubimo vas 
Dobro jutro
Mi smo sve oteceni,tj noge su kao balavani i rukevidecu sta ce mi reci doca posle
![]()
nadam se da je to to... 
Kockice - cestitam i ja tebi na ulasku u novu nedelju![]()
Mi smo juce zvanicno usli u 38mu.... a ja kao kuliram...imam jos vremena ....
ne oticem, ne bole me ledja, potezak mi je stomak al muzic je pri ruci da pomogne da ustanem i sl.
sinoc mi je sjeckao nokte na nonama....
Eh da, da vas pitam: jel se vi kupate u kadi? ili je samo tusiranje dozvoljeno u trudnoci??
Nocno spavanje mi je ocajno....ne mogu da spavam i tacka....kako legnem u krevet tako bude ovaj rad :kao da sam spavala 10 sati prije toga.....a onda citav dan pospana....to mi je bezveze skroz.....ima li jos neko ovih problema??
cestitam i ja vama!

i bas je super sto imas muzica pored sebe
meni moj bas nedostaje u takvim trenutcima kad mi treba neko da mi pomogne sad, a ja usamljena 
ali kazu da smeju trudnice da se kupaju u kadi 
Cestitamo ulazak u novu nedelju carobnoj,kockici i angi![]()
![]()

i meni se cini da je bonzi preterala sa slanom hranom pa zato otice. kad se setim onih sunki i suhomesnatih proizvoda sto je kupila za bozic, pa kiseli kupus za sarmu...a to je sve prepuno soli. ako je to uzrok oticanja, to nije problem, samo sto kaze kockica smanjis unos soli i za par dana kazu da se sve vrati na normalu. u svakom slucaju treba otici lekaru![]()

Bonzi, samo lezi i podigni noge vise od srca...zurim, idem da se istusiram pa na prepipavanje...zurim zenskice...tipkamo se kasnije
Pozz

moguce,al neverujem,5-6dana sam samo jela posno, skuvano na vodi,i vec sam pocela da oticem,a to suhomesnato sam jela za bozic 7jan,jeste da sam preterala al kako kad je lepo,slatko,,ko bi ga znao,al brine me sto ne splasne bar preko noci,videcu sutra,danas cu da dizem nogei meni se cini da je bonzi preterala sa slanom hranom pa zato otice. kad se setim onih sunki i suhomesnatih proizvoda sto je kupila za bozic, pa kiseli kupus za sarmu...a to je sve prepuno soli. ako je to uzrok oticanja, to nije problem, samo sto kaze kockica smanjis unos soli i za par dana kazu da se sve vrati na normalu. u svakom slucaju treba otici lekaru![]()
i za vas 
Srecno kod doceBonzi, samo lezi i podigni noge vise od srca...zurim, idem da se istusiram pa na prepipavanje...zurim zenskice...tipkamo se kasnije
Pozz

Udjosmo u 30tu nedelju...Vidim da ste se setile...Kockice i ti u 35tu, a Carobna bese u 32...

Termin traje 2.5h, pa videcemo sta tu sve stane...moguce,al neverujem,5-6dana sam samo jela posno, skuvano na vodi,i vec sam pocela da oticem,a to suhomesnato sam jela za bozic 7jan,jeste da sam preterala al kako kad je lepo,slatko,,ko bi ga znao,al brine me sto ne splasne bar preko noci,videcu sutra,danas cu da dizem nogei za vas
![]()

Dobro jutro...Udjosmo u 30tu nedelju...Vidim da ste se setile...Kockice i ti u 35tu, a Carobna bese u 32...
Al ste se raspisale juce, svaka cast!
Kockice i Margo,
Ako bude sve ok danas na UZ, idemo na sladoled u Mek sledece nedelje
Bebac bas lupka od jutros...I stucao je, bas cesto osetim te pulsirajuce pokrete...Sad su dole, pa se nadam da se vec namestio glavom dole...
Ma samo da se nama bebe okrenu lepo...Meni je dr rekao da bi sa 34 nedelje trebalo da je konacni polozaj...

uh jedva cekam, mora da bude sve ok na tom UZu! 
a stuca svaki dan
meni je to bas slatkooooo... 
tad vec konacni polozaj?!
Marta ne da nije glavom na dole, nego neeee
videcu na UZu jedva cekam sta i kako... 

Kockicem
Kako god da kazes, ista si nedelja...Ili "Punih 34" ili "Usla u 35tu"...
Uglavnom trosis 35tu
Sto se tice okretanja bebe, imas jos malo fore...Ali sto je beba veca, manje su sanse da se okrene iz karlicnog , glavom dole...Ma nemas ti pojma kako je okrenuta Martica, samo nagadjas![]()
.......Kockice
Kako god da kazes, ista si nedelja...Ili "Punih 34" ili "Usla u 35tu"...
Uglavnom trosis 35tu
Sto se tice okretanja bebe, imas jos malo fore...Ali sto je beba veca, manje su sanse da se okrene iz karlicnog , glavom dole...Ma nemas ti pojma kako je okrenuta Martica, samo nagadjas![]()
dobro je da nije rekla da je 37. nedelja...........