malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
hvala......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao trudnice...jel ste nocas bolje spavale...meni je danas malo bolje, juce je bilo katastrofa...sve mi se skupilo...uhvatio me virus...svaka kost+grlo su me boleli, jajnici zigali al samo na pokret+Ogi nije hteo nista da jede(vec 5.dan)...isplakala sam se ko kisa(bas ko jucerasnje vreme)...sada cemo kod pedijatra da vidimo kako je Ogi a u 19h sam zakazala uz kod mog dr. pa vam pisem novosti...
juhu dobro jutro, treba mi savet posto ja nikad nisam kupovala nesto za babine, u pitanju je moja koleginica ali ne bas tako bliska znamo se tek od nedavno, pozvala me da vidim bebu u nedelju, pa me zanima sta da uzmem, ja sam odlucila da to bude neko lepse odelce neka lutkica i posto dolazim sa muzem flasu vina, kako vam se cini jel to dovoljno?
juhu dobro jutro, treba mi savet posto ja nikad nisam kupovala nesto za babine, u pitanju je moja koleginica ali ne bas tako bliska znamo se tek od nedavno, pozvala me da vidim bebu u nedelju, pa me zanima sta da uzmem, ja sam odlucila da to bude neko lepse odelce neka lutkica i posto dolazim sa muzem flasu vina, kako vam se cini jel to dovoljno?
Angi, odajem ti priznanje zajedno sa Bonzitom, vas dve nam ovde vodite evidenciju, mi ostale, sirote, ko izgubljene ovcice.Tina,
Meni to zvuci sasvim ok. Pa sta ces vise od toga?
Usla sam u 25.nedelju...
A Kockica u 30. jel tako? Opa, trojka, priblizilo se
Gde nam je carobno drvo? 27.nedelja...Jos malo pa sedmi...Ako sam dobro zapamtila...
Cao svima!
Ja sam danas u "neraspolozenju". Lose sam spavala, glava me razbija, a psihicki sam nesto skroz bljak, nema sanse da izdrzim do kraja dana a da se ne rasplacem... Opet mi dolaze majstori, bice veselo...
Tina ns, meni se svidja tvoja ideja za kupovinu. Ti si u Becu, pretpostavljam da koleginica nije iz nasih krajeva, tako da bi verovatno bilo sokantno i neuputno drzati se nekih nasih obicaja.
Ja isto imam babine uskoro, ne znam tacno sta cu uzeti, ali verovatno ce biti odelce za bebu, cvece za mamu i rodjendanski poklon za tatu (knjiga). To je univerzalno, mora da prodje, nisam poludela da bebi kupujem zlato i stavljam pare pod jastuk, oni su Vijetnamci, mislim da bi se sokirali.
Napravicu i kolac, da se castimo zajedno, kupiti i neki sok i grickalice, ovde jako lep je obicaj kad se ide na babine da gosti donesu cast sa sobom, a ne da ocekuju da roditelji koji verovatno pola noci nisu spavali njih docekuju i tancuju oko njih, kao kod nas.
Sd76, hvala na savetima, bas su bili od koristi.
Ennna, svaka ti cast kako izdrzavas. Nadam se da cete uskoro ozdraviti, cuvaj se.![]()
ne, ne nasi su u pitanju, srbijanci. pa pare cu staviti pored vina sve u jedno pa ce naci,ja vodim akciju na mom msn savetujem se sa svima, bolje mi je to jer znam da je kupovala dosta odelca, ovako moze da saceka pa sama da kupi nesto sto joj najpotrebnije. ja znam da sam se ja trudila ako se njima to ne dopadne ili misle mozda da je malo para ili puno to je njiihova stvar,ja danima razmisljam o poklonu i imala sam sto kombinacija, ja znam da sam se trudila
Sd76, hvala na savetima, bas su bili od koristi.![]()