Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, pa, Kockice, dobro nam vas dvoje došli! Ipak je treća sreća! Odmah da pišeš šta je bilo kod čika doktora! I ne brini! Jeste ti i tvoj mužić odvojeni, ali vreme će proleteti! Od kontrolice do kontrolice i eto bebca, a doći će i mart, pa ćete biti svo troje zajedno! Samo da si ti nama lepo stigla!!! :super:
:heart:

E, pa, Kockice, dobro nam vas dvoje došli! Ipak je treća sreća! Odmah da pišeš šta je bilo kod čika doktora! I ne brini! Jeste ti i tvoj mužić odvojeni, ali vreme će proleteti! Od kontrolice do kontrolice i eto bebca, a doći će i mart, pa ćete biti svo troje zajedno! Samo da si ti nama lepo stigla!!! :super:
:heart:

Hvala zenska... evo upravo kuckam sa dragim... bas nije lako... :sad2:
A i ne znam sto sam ustala ovako rano, spavala sam samo 4h... mozda nervoza, nov krevet... toliko sam prizeljkivala da dodjem, a sad mi je samo ok... uh odvikavanje od muza je gore od odvikavanja od droge... :dash:
Ali jedva cekam pregled danas! I da vidim sta ce cika doca da nam kaze! :heart:

Ne znam odakle ti ova informacija posto nije tacna u potpunosti.Trudnice placaju markicu ali ne punu cenu kao zaposleni nego cenu kao studenti i nezaposleni.Tako je bar bilo pre godinu dana,a ne verujem da se nesto specijalno promenilo. Dobije se nova povlastica sa datumom otprilike kad ti je termin i do tada mozes da je koristis i kupujes jeftinije markice;)

Iz prve ruke, tj. tako sam proletos izvadila povlasticu i BEZ MARKICE, kako je donešena uredba ove godine, koristila usluge GSPa.
Dakle, da, promenilo se potpuno, trudnice samo treba da imaju povlasticu, ali ne kupuju markicu, voze se besplatno!

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaa devojkeeeee... evo mene i Kockice kod drageee svekiiii... :klap: :klap: :klap: uh kako je prijao Jogurt!!! Kakav silne zatvor pored njega :rotf: :rotf: :rotf: uh ljudi kamen mi pao sa srca... ali sam i plakala u avionu... jadan moj Goga, moj nadrazi... osecam se sad malo pogubljeno bez njega... :sad2:
Sutra pardon danas u pola 16h snajka ide kod lekara, onog kod kojeg mogu i ja, pa ja idem sa njom, da vidimo kako i sta sa Kockicom!!! :ok:

OBOZAVAMOOOO VAAAASS!!! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Dobrodosli! :vatromet:

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaa devojkeeeee... evo mene i Kockice kod drageee svekiiii... :klap: :klap: :klap: uh kako je prijao Jogurt!!! Kakav silne zatvor pored njega :rotf: :rotf: :rotf: uh ljudi kamen mi pao sa srca... ali sam i plakala u avionu... jadan moj Goga, moj nadrazi... osecam se sad malo pogubljeno bez njega... :sad2:
Sutra pardon danas u pola 16h snajka ide kod lekara, onog kod kojeg mogu i ja, pa ja idem sa njom, da vidimo kako i sta sa Kockicom!!! :ok:

OBOZAVAMOOOO VAAAASS!!! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Добро дошла у земљу Србију!!!
Није ни овде све бајно и сјајно (то знаш и сама), али си бар "код куће"!
Даклем, позотивно мисли, мисли на бебу и све, али баш све ће бити ОК!!!
Цмокић за вас двоје!

Добро дошла у земљу Србију!!!
Није ни овде све бајно и сјајно (то знаш и сама), али си бар "код куће"!
Даклем, позотивно мисли, мисли на бебу и све, али баш све ће бити ОК!!!
Цмокић за вас двоје!

Hvala ponovo... koliko puta cu se jos zahvaljivati :super:
Uh ljudi ne znate vi... jutros sam pojela 3 topla sendvica i 1l jogurta... bolje se nisam osecala NIKAD! :whistling: :heart:

Bravo Kockice:klap: Znam da ti je tesko,ali sad misli na malu kockicu,brzo ce proci,uskoro ce te svi troje biti zajedno,

Eh Krosani moji jeste tesko... :sad2: znaci jos uvek placem svaki put kad sa tatom kuckam, a cucemo se oko 13h kad dodje sa posla! :D jedva cekam... samo je uzasno kad shvatis da ces godisnjicu veze, godisnjicu braka, rodjenje, sve to proci sam... istina slavicu ali ne sa osobom koja zasluzuje... imamo najboljeg tatu na svetu koji se zrtvuje za nas, radi ko crnac samo da Kockici i meni obezbedi sve kad nam zatreba... bio on pored Kockice ili ne, shvatila sam da je vec tim gestom najbolji tata... a kad nam dodje u Martu (nadamo se za mamin rodjendan!) bice prelepo... :cmok:

I da znate devojke, stvarno ste mi bile ogromna podrska u teskim trenutcima i bezgranicno sam vam zahvalna za to!!! :heart: :heart: :heart:

KOCKICE-ubicu te,znas da mi se danima jede nas burek sa sirom i jogurt,sanjam:otkacio: ,ovde sam juce kupila u nasoj prodavnici,strasno:eek: to i nije burek,pun je masti i napravljen od obicnih kora,moja gibanica ja sti puta bolja,zamislite 3e za jedno parcence nikakvo,strasno.
:kiss: za tebe i kockicu,posalji slikicu sa danasnjeg ultrazvuka:super::klap::heart:

KOCKICE-ubicu te,znas da mi se danima jede nas burek sa sirom i jogurt,sanjam:otkacio: ,ovde sam juce kupila u nasoj prodavnici,strasno:eek: to i nije burek,pun je masti i napravljen od obicnih kora,moja gibanica ja sti puta bolja,zamislite 3e za jedno parcence nikakvo,strasno.
:kiss: za tebe i kockicu,posalji slikicu sa danasnjeg ultrazvuka:super::klap::heart:

Joooj sorry :sad2: evo kad dodjes opet u Srbiju ja te castim burek + jogurt! :mrgreen: ups bese ne smem da spominjem... :whistling: ista si moj muz, on bi za burek celu Kinu prodao! :heart: ja se nadam da cu dobiti slikicu danas :eek: a i bas me zanimaju one druge stvari, nedelja, mesec, dal mozdaaaa moze da se vidi dal smo bata ili sekaaa... i tako! :mrgreen: a 4D radim u 20toj nedelji tako sam sama sebi zacrtala :ok:

Drži se, draga!!!

POZDRAV ZA GLAVU PORODICE, TATA KOCKU :lol:

Hahahahahahah tata Kocka... ovo je genijalno!!! :rotf: :hahaha: Reci cu mu za ovo kad se cujemo... eto za njega novog nadimka! Bravo cmoko! :super: :cmok:

Iz prve ruke, tj. tako sam proletos izvadila povlasticu i BEZ MARKICE, kako je donešena uredba ove godine, koristila usluge GSPa.
Dakle, da, promenilo se potpuno, trudnice samo treba da imaju povlasticu, ali ne kupuju markicu, voze se besplatno!
Dobro su se setili ma...m.c im. Kad se setim da sam stalno morala da cekam u redu da bih kupila markicu smrkne mi se.I treba da se vozimo besplatno.Greota je uzimati od trudnica:cool:

I ja sam se toga najvise plasila i usivanja:cry:
Necu da pricam da se ove mame nebi prestravljivale,jer ako ti je veliko dete - to sto ti kazes malo recnu ...... :cool:

Pa mozda je bolje da se prica o tome, upravo iz razloga sto ce sve one to cuti kao mogucnost, a trebalo bi da znaju da im je bolje da ih recnu nego da se pocepaju, s druge strane, ako se taj rec uradi u pravom momentu, a mislim da je u vecini slucajeva tako, to uopste ne boli. Mene nije uopste bolelo. Ni usivanje me nije bolelo, malo neprijatan osecaj...
A moje detesce uopste nije bilo veliko.
To nema veze samo sa velicinom ploda vec i sa elasticnoscu tog dela kod zene.

Pa i meni su rekli da ne boli pa je ipak bolelo i to .... ali usivanje nije,a opet, drugaricu koja se porodila pre mene je bolelo dok se je usivali..... Sve je to relativno.Pa sta ti zapadne:neutral:

Pa jeste.
Na zalost, ti i tvoja drugarica ste prosle tako kako ste prosle, ali mislim da su vasa iskustva nesto sto se ne desava cesto, da su tu bile jos neke okolnosti koje su doprinele da prodjete tako....
Hocu reci, po default-u to ne boli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back