Blago toj zeni sto kinu i porodi se
mozda bih i ja tako da mi nisu dali one lekove za odrzavanje trudnoce (Nikola mi je bio toliko nisko da sam morala nekoliko zadnjih meseci da nosim pojas) i doktori su me zezali da mu viri rukica,nozica...
Al prodjih bezveze. Zacementira me taj Genipral.... Eto i to da znate.Ko pije taj lek imace duzi porodjaj - to sam cula jos od nekiz zena
i ja sam pila razne lekove vise se ni nesecam koje sam pila za odrzvanje trudnoce, nosila sam jako nisko, u sestom mesecu sam vec bila otvorena 6 prsta i svaki naredni mesec sam se otvarala po jedan prst pa sam na porodjaju prosla kao u snu. bolovi su poceli negde oko 4 ujutru ali jaki bolovi su poceli oko 3 , u bolnici san otisla u pola pet a u petnest do pet sam se porodila. porodjaj bukvalno nisam ni osetila. to sto su neke prosle tesko na porodjaju neznaci da ce te i vi tako. ohrabri te se i ne panicite. to je nesto prelepo. svaka trudnoca je prica za sebe i samo se naoruzajte optimizmom i sve ce proci. nemojte biti kilave trudnice vec ponosne i pune optimizma i hrabrosti. puno srece svakoj trudnici i srecno