Kupovina dobrog polovnjaka

1.2 je ok ako nije trocilindraš prokleti. Imaš i lupo u opticaju ili smart dizel je isto odličan. Zavisi zašta ti treba auto i koliko vas je.

Evo ja bio malopre u servisu uradio mali servis 60 evra i to je ceo trošak za ovu godinu plus registracija.
koje rece da vozis auto?

Vec kad si spomula udaju. Ne moras se udati, nadi decka koji ima auto i rijesen problem. Pa neka te vozika, a pare ti ostaju :)
ma kakvi, ja bi da sam samostalna, ne volim kad me drugi voze:ceka:

Odmori se. Odi na kupanje. Ima auta, nece ti pobjeci. Ne donosi ishitrene odluke :)
u pravu si, to mi svi govore, polako...

koje rece da vozis auto?

ma kakvi, ja bi da sam samostalna, ne volim kad me drugi voze:ceka:
Ima i za to rijesenje. Dok dragi doma usisava, pegla i odraduje kucanske poslove ti sjednes u auto dovezes se do spoing centra i sopingiras.
u pravu si, to mi svi govore, polako...
Stvarno polako, ali sad ozbiljno. Nije da ti je za kruh.

Ima i za to rijesenje. Dok dragi doma usisava, pegla i odraduje kucanske poslove ti sjednes u auto dovezes se do spoing centra i sopingiras.

Stvarno polako, ali sad ozbiljno. Nije da ti je za kruh.
skroz si u pravu, svjesna sam toga da morac ici polako, samo sam nestrpljiva jer je stvarno puno godina proslo od kad sam polozila, cak 12 godina cekam da se otvori mogucnost za kupovinu...

skroz si u pravu, svjesna sam toga da morac ici polako, samo sam nestrpljiva jer je stvarno puno godina proslo od kad sam polozila, cak 12 godina cekam da se otvori mogucnost za kupovinu...
Ako cu izostavit mladenacku voznju bez dozole i jos ponesto kasno sam poceo voziti. U biti vozim vise radi potrebe nego radi gusta, a auto sam si kupio tek kad sam se preselio iz urbane morske sredine u ruralnu planinsku.

Meni je stvarno nepohodan jer od posla do kuce i natrag samo bacam pare na taxi ili moram da moljakam kolege da me prevezu jer je ljeti u Podgorici pakleno. A onda da podjes do mora moras vozom ili opet nekom da se slepas, i tako godinama, bas bezveze, auto je potreba a ne luksuz..

Ato je potreba ako odabereš po svojoj meri. Ako uzmeš limuzinu od 5 metara za vozikanje i to solo onda je to luksuz. Potreba je mali gradski auto ili šta se već uklapa u tekuće potrebe. Moj drugar je majstor i vozi doblo. Taksista vozi limuzinu od 5 metara. Mara vozi smarta, punta ili klia treba joj da se preveze do posla i povremeno ode na more.

Ato je potreba ako odabereš po svojoj meri. Ako uzmeš limuzinu od 5 metara za vozikanje i to solo onda je to luksuz. Potreba je mali gradski auto ili šta se već uklapa u tekuće potrebe. Moj drugar je majstor i vozi doblo. Taksista vozi limuzinu od 5 metara. Mara vozi smarta, punta ili klia treba joj da se preveze do posla i povremeno ode na more.
da slazem se, mali gradski autic

Pozdrav iz Crne Gore ljudi!
cheer.gif

Potrebna mi je vaša pomoć. Naime, namjeravam kupiti svoj prvi auto, budžet mi je najviše 4 000 plus par stotina eura.
E sad, ono što sam primijetila je da je cijena vozila baš porasla u odnosu na napr. prošlu godinu, ispod 4 000 ne možeš naći auto koje je prešlo ispod 230 000 km.
U opciji su tih nekoliko klasičnih auta koja nisu rogobatna za početnika i koja štede na gorivu, tipa reno klio, korsa...
Inače, čini mi se da nije loš ni ford ali nešto me najviše privlači golf jer ga smatram za izdržljivu mašinu. Opet kontam da nije isto napr. klio koji je prešao 250 000km i golf 5 koji je prešao isto toliko. Samo nisam upućena baš u potrošnju goriva za golf. Napr. vlasnik jednog slatkog golfa 5 plus kaže da troši 5l na autocesti i 6.5l po gradu, ali kontam da je potrošnja ipak veća u odnosu na ono što mi kažu.
Preprodavci samo gledaju da uvale...
Znam da je kupovina polovnjaka uvijek mačka u džaku i da mi tu niko pa ni najbolji majstor ne može garantovati da će raditi kako treba, al makar da izbjegnem velike troškove goriva i neke teže kvarove, koju marku biste mi savjetovali?
Hvala puno!
trep.gif
:cao:
Cao, ja vozim fiat motor je jtd 1.9 d. Valjda mu je to oznaka... Kupila sam ga sa 260000na satu, a 2001 je godište. vozim ga vec 2 godine, prešla sam sa njim mnogo :D
sad piše na sajtu 310000km.. mislim da je to mnogo ali auto po gradu i dalje trosi nesto malo, a ide super... samo redovno menjam ulje i ostalo, amli servis... i to je to..
Pa eto mozda da razmislis o tome... pozzz

Cao, ja vozim fiat motor je jtd 1.9 d. Valjda mu je to oznaka... Kupila sam ga sa 260000na satu, a 2001 je godište. vozim ga vec 2 godine, prešla sam sa njim mnogo :D
sad piše na sajtu 310000km.. mislim da je to mnogo ali auto po gradu i dalje trosi nesto malo, a ide super... samo redovno menjam ulje i ostalo, amli servis... i to je to..
Pa eto mozda da razmislis o tome... pozzz
to je super da cimanja nisi imala s njim, fiat ili je extremno dobar ili extremno los, nema sredine haha

Back