Kupovina dobrog polovnjaka

Auto do 300.000 km unutra izgleda kao nov, identičan kao u salonu novih automobila. Ako primetiš bilo kakvu pohabanost znači da auto ima preko pola miliona km pa i milion.

Kupuj auto od vlasnika, obavezno 4 cilindra i 8 ili još bolje 16 ventila. Sve ostalo je rizično polovno.

Auto u vožnji ne sme da ima zvukove dakle mora da bude kao nov inače nije održavan.

i ispod komentar prevaranti jedni :zcepanje:

auuu ljudi sta se radi

Auto do 300.000 km unutra izgleda kao nov, identičan kao u salonu novih automobila. Ako primetiš bilo kakvu pohabanost znači da auto ima preko pola miliona km pa i milion.

Kupuj auto od vlasnika, obavezno 4 cilindra i 8 ili još bolje 16 ventila. Sve ostalo je rizično polovno.

Auto u vožnji ne sme da ima zvukove dakle mora da bude kao nov inače nije održavan.
ove sve sto uvoze iz njemacke a kazu prosli 200 hiljada slobodno mogu tu cifru da okace macku o rep, taj je presao i pola miliona ako ne i milion uzevsi u obzir njemacke puteve

naidjoh na ovaj, stvarno extra izgleda ali sumnja mnogo imam
AUTOMATIK PEUGEUT 207 16 BENZINAC 88KW 2007GOD,ORGINAL 150000KM
EXTRA STANJE,PANORAMA KROV,SPORTSKI SICEVI,FULL OPREMA
OCARINJEN NA IME KUPCA
Taj 1.6 benzin u peži je totalna katastrofa od motora to je bmw krš motor abortus. Zato su 207 cc cabrio džabaka.

Taj sa pola miliona km kada dođe kod nas, tu je trap ko babini zubi, sve je dotrajaloa delova NEMA samo neke imitacije.

auuu ljudi sta se radi
Radim si rucak :mrgreen:

Pokusaj ako je ikako moguce izbjeci prekupce. Moj brat je pred cca 5 godisna uzeo jednog forda. Na kilometar satu je pisalo jedno, a onda je nakon par dana u autu pronasao papir na kojem je sve pisalo i nije odgovaralo onoj kilometrazi koja je bila napisana na kilometar satu. Neko je sat vracao unatrag. Nije sad bitno da li je ford ili bilo koji drugi auto, fizicka ili pravna osoba koja prodaje jer masu njih laze.

Zaboravio sam nadodati da je vratio auto i nisu rekli ni rijeci.

dobro je uspio da ga vrati...znaci nije ga kupio
Dao je on pare i sad se ne sjecam ako ga je u tih par dana prepisao. Uglavnom vratio ga je i dobio je pare nazad.

Dobro bi ti doslo ako poznajes koga mehanicara jer neki od njih se bave i preprodajom auta. Moj susjed koji je mehanicar je za svoju djevojku kupio neki mali Peugeot za smijesne pare i tip mu ga je cak dovezao doma iz Zagreba.

Kakve sve gluposti necu ovde procitati a od koga drugog do maria a jos mu se i neke prodruzuju .
Covek jednostavno ne menja plocu i lupeta li lupeta.
Devojke ,njegove izjave ne uzimajte za ozbiljno jer covek je imao svega par automobila u zivotu i misli da ce svojim papagajisanjem tj ponavljanjem nekoga navesti da nesto zna o kolima.
Imate ovaj forum pa citajte a redovno smo ga poklapali jer niti je vozio a kamoli imao kola za koja pitate.
Internet strucnjak se to kaze.
Svakako taj 207 sa tim 1,6 HTP motorom treba zaobici u sirokom luku a to i vrapci znaju pa je i on negde cuo da ne valja i sad kao on zna.
Ima mnogo kola koja valjaju i koja valjaju.
Stvar je u odrzavanju ali napisati da je auto do 300k km kao nov je takva glupost i to moze samo neznalica da napoise jer tako moze da itzgledaju kola ali samo i iskljucivo ona vozena po autoputu i da su Audi,BMW ili Mercedes. Sve ostalo se mnogo lakse haba pa tako moj surak ima Renault Kadjar 2019 kog je kupio novog u salonu i na 50k km mu se pocela cepati koža na sedistu sto je dokaz da mario samo lupeta.
Takodje Kum je imao novu Hondu Accord kojoj su se izlizale plastike iza rucne kocnice od telefona koje je tu drzao i to tzakodje na 50k km pa kad je video da se to jako lako izlize onda je prebacio telefone u vrata. Ali eto,zar treba da mislis o takvim stvarima da bi ti auto bio kao nov i da bi mariova tvrdnja bila tacna?
Smesno.
Nije on mene kupio nego ja njega je stara izreka.

On pravu kad kaze da auto sa 300k km treba da izgleda kao nov?
A pazi on ima auto sa 65k km koji vozi 12 godina i koliko je on kompetentan da prica ovakve gluposti?
Sta je on u pravu?
To sto se ulizujete jedni drugima kao devojcice i decaci od 15 godina?
Dajmo malo realnosti.
Odrasli ljudi su odrasli ljudi a pricice i domundjavanje su za drugu temu jer ipak je ovo autoforum.

Poslednja izmena od moderatora:
Napisao sam za taj 207 da je sa tim motorom losa kupovina i napisacu za svoje misljenje za sve ostale koji se okace.
Tu sam prsutan mnogo godina i pisem iz svog iskustva koje realno nije malo.
To sto prodajem automobile iz uvoza je samo jedno veliko iskustvo a price o 500k km su najobicnije gluposti i toga ima ali prilicno malo a ovaj mario sto izvrce sta je neko napisao je samo odraz njegove kulture.

Poslednja izmena od moderatora:
Sta mislite o reno klio
Motor je 1,4 benzin
2007 godiste
72 kw
Presao 200 000
IMG-7ce9833f145d735ef13608dfbc38077b-V.jpg

Izgleda bas lijep,neki covjek iz inostranstva mi poslao slike

Back