wanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
Hvala sandi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitke, i ja sam se pitala da li sam dobro skontala da je otok od nove bebe i bas super sto je takoDobro si shvatila, vec smo mi uradili I beba stize posle Sv.Nikole.

Vidjela sam da je bilo prozivke na FB, a meni komp riknuo skroz na skroz. U stvari, mjesec dana se vec zezamo sa netom, sve zbog nekog kretena komsije iz dva ulaza pored gdje je bila na krovu antena (na kraju je presjekao covjek kablove...), a onda kada se to sredilo, komp toliko vec ptupio i nakupio se virusa da nece da uopste otvori google, ma katastrofa. A telefon... mislim da je to prva generacija sa netom, maleni ekran, nemas ga sta vidjeti,udjem samo na FB da teskom mukom iskucam poruku i to je to.
) pa daj brze bolje da ne budem ja najgora od sve djece i da virnem sta na cosetu ima. Bas sam srecna sto se javila stara raja i ovdje, pa se otvorila i nasa grupica na FB
, ali opet, pitam se pored tolikih grupa (tvoj trud... poslasticarsko cose, tim snova...) hoce li se stici svracati na forum i caskati na cosetu

,ja sam shvatila da posto je grupa tim snova na fb , vise nema javljanja ovde..zato se nisam ni javljala...A ni tamo nemam nikog na kafici,ja skoro moju od 1l popila sama...
,ja sam shvatila da posto je grupa tim snova na fb , vise nema javljanja ovde..zato se nisam ni javljala...A ni tamo nema nikog na kafici,ja skoro moju od 1l popila sama...
ali opravdano sam bila odsutna....prvo godisnji odmor i uzivanje na moru a onda se vratila i starija cura mi krenula u vrtic a posle tri dana i mladja u jaslice....bas mi je veselo....ne znam ko je prvi dan vise plakao, da li ja ili malena moja devojcica....strasno.....sad je vec bolje...

Hmmm... Nisam neki stručnjak, ali se sećam kako je to bilo u doba dok smo imali sir od babe...ne znam gde da postavim pitanje.od skoro pravim sama sir.pre dva dana sam ga opet napravil ,sinoc je bio divan,danas nenormalno gorci,uopste ne moze da se jede,a i ne mirise lepo.o cemu moze da se radi?u frizideru stoji,nije sigurno da se pokvario,pravljen je u noci izmedju utorka i srede,a danas je petak
Hmmm... Nisam neki stručnjak, ali se sećam kako je to bilo u doba dok smo imali sir od babe...
Mladi sir pravljen bez dodataka i koječega, nikad ne može dugo da stoji pogotovo ako nije soljen (a ja ga takvog najviše volim). Što je slaniji i tvrđi, odnosno više isceđen, može da odstoji duže.
Ako kriške ostaviš u slanoj vodi (u vodu rastopiš so u proizvoljnom odnosu) može malo duže da odstoji pre nego što počne da gorči.