KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Malo da vas "vidnem" ne bejah dugo ovde...nego nesto se pozelela da svratim...
Predpostavila sam da se radi cim nema tako "guzve" na cosetu:)Ali ako, neka se radi, od kuckanja nema parica....:mrgreen:
Treba ljudima uvek pomoci....e sad da ti nisi htela da ucis ne bi vredelo da sam 24h sarala po stolu sa slagom:lol:
Levo ti je ono suprotno od desnog:lol::lol::lol: Proci ce sve to i sve ces uraditi...mi smo zene na sve spremne:brus:

Poslednja izmena:
Eto zasto nisam bila ovde dugo...Nije mogao da se zamisli dan, ma kakav dan, jutro, podne , vece. noc, a da mi nismo ovde dolazile i trtljale, jadikovale so o
prljavim sudovima, deci, muzevima, potrosenim parama, odmorima...ma o zivotu su se ovde vodile price 24h...ali bukvalno...a sada da ujutru u 10h niko i ne proviri ovde, e to je kljucni razlog.
No, tako je kako je...
Zelim vam lep i suncan dan, i ako bude oblacno u ocima i srcu neka bude sunca i uzivajte gde god da ste.
069b99f2e6b899717dcfac9964ce8dc0.jpg

Imala sam ambicije (i juce teoretski bila puna poleta za to)... da danas napravim malo reda po kuci...
Ali...
Ovo sunce mami na mnogo zanimljivije aktivnosti, tako da sedim na terasi (u pizami) i druzim se sa Donom i macom...
Sad cu ja da se spremim pa cemo u kupovinu... ako jos nesto radi :zcepanje:

Jaco, ko celu noć radi, taj ceo dan spava. :D Ja sam jutros u 6 trebala da se nacrtam na stanici i da krenem za Kg ali nije bilo šanse da oči držim otvorene duže od jeden sekunde koliko mi je trebalo da isključim alarm. Sva sreća pa imam bus i popodne. A muka mi je od same pomisli na to jer i nemam direktnu liniju nego idem do Jagodine, pa tamo čekam minimum sat vremena pa onda nastavljam za Kg. Išla bih kao čovek kolima da se moj momak i ja nismo dogovorili da zajedno dodjem u sredu ovde pa nema smisla da dolazimo svako svojim kolima, i zato ću ja da se klackam danas u autobusu. Odmah da najavim da do srede vervatno i neću da se javljam jer nemam internet u Kg-u, a nemam ni onaj fensi telefon preko kog može da se ide na internet. Po pitanju moobilnih sam kao neka baba, služi mi samo da se javim i ponekad pošaljem poruku. Sad odoh da se pakujem jer stvari teško da će same da uskoče u kofer. :bye:

Imala sam ambicije (i juce teoretski bila puna poleta za to)... da danas napravim malo reda po kuci...
Ali...
Ovo sunce mami na mnogo zanimljivije aktivnosti, tako da sedim na terasi (u pizami) i druzim se sa Donom i macom...
Sad cu ja da se spremim pa cemo u kupovinu... ako jos nesto radi :zcepanje:
Lepo se ja nudih sinoc...i trebala sam...bolje nego sto sam sa Donom skakutala oko teb gledala kako peres auto:lol::lol::lol:
A cvecke tvoje, si zasadila?
Podjoh u kupovinu kad u cvecari otvoren i deo za bastensko cvece, stadoh pa, hocu necu hocu necu i HOCU:mrgreen:
Malopre zavrsila sadnju i aranzmane dok se krckale sarma i punjene paprike...aj na rucak;)

Lepo se ja nudih sinoc...i trebala sam...bolje nego sto sam sa Donom skakutala oko teb gledala kako peres auto:lol::lol::lol:
A cvecke tvoje, si zasadila?
Podjoh u kupovinu kad u cvecari otvoren i deo za bastensko cvece, stadoh pa, hocu necu hocu necu i HOCU:mrgreen:
Malopre zavrsila sadnju i aranzmane dok se krckale sarma i punjene paprike...aj na rucak;)
Mislis na "darusi"? Pa tamo sam i ja uzela vecinu sadnica... koje si juce videla.
Zasadjeno sve... E, a auto kad sam jutros videla - umrla sam od smeha. Opran ko' sto sam ga i prala :zcepanje: sa sve muzgama od vode, samo mestimicno obrisan ... kad malo bolje razmislim - bolje da (spolja) nisam nista dirala. Bar je bio "prirodno" prljav! :rotf:
Sad nit' je jedno ni' drugo... ko' da su se deca igrala.
A kucu i ne moze da spremi niko drugi... Tanja mi stalno predlaze zenu koja povremeno dolazi kod nje i na posao... OK je ona, ali nema sanse da se to sredi dok ja ne zasucem rukave (a kada ce to biti - ne zna se).

Mislis na "darusi"? Pa tamo sam i ja uzela vecinu sadnica... koje si juce videla.
Zasadjeno sve... E, a auto kad sam jutros videla - umrla sam od smeha. Opran ko' sto sam ga i prala :zcepanje: sa sve muzgama od vode, samo mestimicno obrisan ... kad malo bolje razmislim - bolje da (spolja) nisam nista dirala. Bar je bio "prirodno" prljav! :rotf:
Sad nit' je jedno ni' drugo... ko' da su se deca igrala.
A kucu i ne moze da spremi niko drugi... Tanja mi stalno predlaze zenu koja povremeno dolazi kod nje i na posao... OK je ona, ali nema sanse da se to sredi dok ja ne zasucem rukave (a kada ce to biti - ne zna se).
Nema veze bar je izsamponiran:zcepanje:

Ja sam okrečila predsoblje i kupatilo, moler mi okrečio pre 10 dana dnevni boravak i trpezariju, i sada mi je kuća skoro cakum pakum. :) Da se ne brukam kada na leto dođe društvo sa foruma. :cmok:

Imam večeras da napravim jednu žensku sandalu i šminku, a sutra na rasadu...

E i to cudo da se desi!!! Ubodoh u gram tezinu torte, moskva snjit u obrucu 30cm filovana , pa obljepljena okolo tankom koricom na kojoj sam isto pozamasno stavila fila, sa sve dekoracijom 2D Pepa i Dzordz, njihova kucica, cvjetici, nebo, oblaci... tacno 5500gr, a to je bio maximum po dogovoru, mislim da nikad bas tako nije bilo :zper: :super:

Gde ste cure drage? Radite punom parom sigurno. :)

Znate šta? Mnogo volim što Jaca_023 ponovo svraća ovamo. Da ne beše te žene, ja bih verovatno odustala od pravljenja torti. Nikada neću zaboraviti kada je došla sa večere od kumova, u ponoć mutila šlag i šarala po stolu, da bi mi pokazala koje nastavke da kupim. Zahvalna sam joj do kraja života.

Ja sam ovih dana crkla. Bilo torti za vikend, počeli da rasađujemo, sutra ću da krečim...Ne znam gde je levo. :(

Ja sam svoje prve nastavke kupila po preporuci Jace023... Drago mi je što se ponovo javlja.. Doduše nisam mnogo ovde, ali mi vreme ne dozvoljava:confused:

Tu sam ja, svaki dan provirim dok sam na poslu:D a kad odem kući, ne znam šta ću pre:besna:
Zato za ovaj vikend nisam primala torte i sutra odoh na sever preko granice:metla::kuvar5::jede:.... Malo mi bilo krivo jer propuštam 3 komada - što je meni skoro pa pun vikend, ali treba sebi dati malo oduška...

:)nego razmisljam ja, razmisljam...znas kad sam delila minuse ko nije tu, ahahahah
Evo i ja danas zauzeta bas...posao,nabavka materijala za torte, obaveze u kuci...
Napravila neke dekoracije pa malo da skoknem da vidim koga ima...opet sam razocarana, samo vas par...
Onaj fejs sve odvukao...no, bice kako mora, ali se eto moze izdvojiti 5 minuta da se skokne ovde, da cose ne
stoji na "promaji" :mrgreen:
Pozdrav od mene i da lepo pajkite i lepo da sanjate i budite dobro i budite dobri da ne bi bilo
24uyghz-1.gif
:lol:

Legla sa cerom pa ustala, dijete zaspalo za manje od minut, a mama prebira po mozgu sta sve valja raditi sutra, pravim raspored te se razbudih. Uglavnom, djelim 100% isto misljenje sa ZD u vezi nase Jace, milina jedna sto nam je ona aktivna opet a jos kad bi uspjela da razmrda sve redom po pitanju foruma :ok:, ja sam prva zabusant, priznajem. Definitivno i pored zabusavanja forum obozavam i uvijek mu se vracam, fb me ne moze odvojiti od njega, nije mu ni blizu :heart:

Ćao drage dame :) ja radim punom parom na oba posla :P juče sam isprobala ombre tehniku i oduševljena sam, malo živaca vrlo malo vremena i prelepa dekoracija... Fondan je totalni out :D Elem, gorenje cim je izašao iz garancije krenuo da zeza, majstor kaže dok radi radi, slabo hladi pa kad spremam torte ne mogu vise da se oslonim na njega, ubacili smo vitrinu, za 10-15 min postigne 4-5 C, ma milina, a može 4-5 standardnih torti da stane u nju ako se dodaju police. I opet načela priču o frižiderima :P

Samo vas pomatram ovih dana :zper:

Pozdravcic...
Radite radite i samo radite...rad je stvorio coveka i odvojio ga od lenstina:lol::mrgreen:
Stigla sa posla, obavila drugi deo kupovine...skuvala sebi kaficu i sad mojih 5 minuta:cool:
A onda...na posa sto bi rekli crnogorci , ali ne kao crnogorci:lol:vec punom parom.
Lepo je da ste ovde kad god mozete, bar naidjite, odpozdravite mahnite, tek da vas ne zaboravimo,
da vas lakse prepoznamo kad vam nesto zatreba da pitate...:p
Ljubim vas i srecan rad...a sutra da se lepo provedete ko je planirao u provod...kod mene ce biti radno kod kuce, a prekosutra i u subotu radno i u firmi i kod kuce. Zato ko moze neka napuni baterije...

odmaranje-u-barci.jpg

Back