Ivanin svet slatkiša
Primećen član
- Poruka
- 705
Samo da mahnem, ja sam odradila šta sam imala za ovaj vikend i celo popodne pravim mašnice za tortu za naredni vikend. Sitnica, 81 komad plus par komada za svaki slučaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo se ja nudih sinoc...i trebala sam...bolje nego sto sam sa Donom skakutala oko teb gledala kako peres autoImala sam ambicije (i juce teoretski bila puna poleta za to)... da danas napravim malo reda po kuci...
Ali...
Ovo sunce mami na mnogo zanimljivije aktivnosti, tako da sedim na terasi (u pizami) i druzim se sa Donom i macom...
Sad cu ja da se spremim pa cemo u kupovinu... ako jos nesto radi![]()
Mislis na "darusi"? Pa tamo sam i ja uzela vecinu sadnica... koje si juce videla.Lepo se ja nudih sinoc...i trebala sam...bolje nego sto sam sa Donom skakutala oko teb gledala kako peres auto
A cvecke tvoje, si zasadila?
Podjoh u kupovinu kad u cvecari otvoren i deo za bastensko cvece, stadoh pa, hocu necu hocu necu i HOCU
Malopre zavrsila sadnju i aranzmane dok se krckale sarma i punjene paprike...aj na rucak![]()
Nema veze bar je izsamponiranMislis na "darusi"? Pa tamo sam i ja uzela vecinu sadnica... koje si juce videla.
Zasadjeno sve... E, a auto kad sam jutros videla - umrla sam od smeha. Opran ko' sto sam ga i pralasa sve muzgama od vode, samo mestimicno obrisan ... kad malo bolje razmislim - bolje da (spolja) nisam nista dirala. Bar je bio "prirodno" prljav!
Sad nit' je jedno ni' drugo... ko' da su se deca igrala.
A kucu i ne moze da spremi niko drugi... Tanja mi stalno predlaze zenu koja povremeno dolazi kod nje i na posao... OK je ona, ali nema sanse da se to sredi dok ja ne zasucem rukave (a kada ce to biti - ne zna se).
Gde ste cure drage? Radite punom parom sigurno.
Znate šta? Mnogo volim što Jaca_023 ponovo svraća ovamo. Da ne beše te žene, ja bih verovatno odustala od pravljenja torti. Nikada neću zaboraviti kada je došla sa večere od kumova, u ponoć mutila šlag i šarala po stolu, da bi mi pokazala koje nastavke da kupim. Zahvalna sam joj do kraja života.
Ja sam ovih dana crkla. Bilo torti za vikend, počeli da rasađujemo, sutra ću da krečim...Ne znam gde je levo.![]()
Samo ti nama maši ali i sadi luibenice pa da se sladimo.Ja sam upravo došla s njive. Pa pre nego što uđem pod tuš, a posle toga u kuhinju, da vam mahnem.![]()
Kuku...nigde nikog...treba da se uradi naseljavanje cosetapod hitno..................