iva memento
Primećen član
- Poruka
- 736
Znam za te u Efedri, ali mislila sam na one lepe, sa drskom za dekoraciju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Doduše pod uživanjem mislim na to da sam ja celo popodne šopingovala, a on mukica morao sa mnom ali šta da se radi, neću valjda sama.
) mi je rekla da torta onako izgleda odvratno, kao jarac živoderac.
Mada kad malo razmislim i nije bila daleko od istine. I kad sam stavila fondan, vidim da se torta već malo omekšala. Vratim je u frižider i kad sam posle pola sata otvorila taj isti frižider imala sam šta da vidim - šaka je pukla i leži pored torte. E to je već stvarno bila morbidna slika. Došlo mi je da plačem od muke. I onda zamesi ponovo, pa ponovo obikujem šaku i zakačim pa ponovo fondan na taj deo. Najveći problem mi je bio da se ne vide spojevi fondana ali sam uspela da ga upeglam da se ne vidi.

Ne znam šta se juče dešavalo ali svaki put kad sam pokušala da ubacim slike, tržili su mi da se prijavim na Krstaricu. Pokušaću sad ponovo.
Ja u kancelariji, zabusavam, gledam neke svadbene torte...cekam da se devojke jave ali nema ih...

Sledeći put kada budem dolazila, ima da rešim da ceo dan provedem u Zemunu. Ovo je juče bilo kratko, ali slatko. Jer bila sam vezana za autobuski prevoz, a već sam kasno stigla kod Kaće zbog nekih neplaniranih obaveza, tako da je bilo besmisleno javljati se više bilo kome. Popile smo samo kaficu, preuzela paket iz Jablanice, i pravac kući.
Neki drugi put ću se drugačije organizovati.
nisam stigla ni da progovorim. 

E... da me vidiš: kroz prozore u kanceleriji udarilo sunce i tako je nezgodno da mi ide direktno u oči ... monitor vidim samo pod određenim uglom. Kad neko uđe i stane nezgodno - uopšte ne vidim liceSmeh, pošalji malo tog sunca kod mene, ovde je još uvek prava zima.![]()
. Neko shvati pa se postavi tako da mi zakloni sunce... pa se ja pomeram

Biće drugi put, nadam se, vremena da sednemo negde na kaficu![]()

. Samo da Vam mahnem , odoh raditi , za vikend sam već počela jutros ranom zorom , najgore mi je što mi je sve za subotu , a mi familijarno idemo na krštenje pa posle sve po redu kod naše male drugarice Lane u subotu u podne . Sve mi mora biti gotovo do subote prepodne , pa sam ubacila u treću ...Odoh raditi prvo na onaj regularan posao pa ću posle onaj neregularni ...ljubac cure 

...