Tamaric20
Zainteresovan član
- Poruka
- 231
Evo i mene da kazem da sam beskrajno tuzna, cak do te mere da sam bila i nesrecna sto mi se nije dalo da odem ove godine na sajam u Rimini, pogotovo sto je bila odlicna ekipa odavde i provod je bio zagarantovan. Da ne gusim, privatni problemi su me satrali od pocetka godine ali sada je sve konacno o.k. i mogu da uzivam bar u vasim slikama i dozivljajima. Kada sam videla da je bio Badi, cake boos verovali ili ne pustila sam suzu jer imam veliku zelju da ga upoznam i bas sam baksuz. No dobro, dosta tugaljanja, cekam slike, cini mi se da je tematika sajma ove godine bila nesto cudna po tortama koje sam videla ali svakako izrada je vrhunska i perfektna. Verujem da ste se naruckale odlicnog sladoleda, vidim da ste bile i u San Marinu i vreme vas je cini mi se posluzilo. Napisite nam malo kako vam se dopala Bolonja i Padova jer je to bilo cini mi se deo programa? Da dozivimo bar delic toga kroz vas. Ljubim vas sve, i ja sam od onih koje svaki dan otvore ovaj deo i procitaju uvek nove postove.