s.and.i
Primećen član
- Poruka
- 614
Kaca, treba da radim neki dvorac pa na prozorima da budu princeze, koje god
ali, snasla sam se, hvala u svakom slucaju.
Sto se tice tortijade i nagrada, sve sam ti rekla. Ivana, cestitam na osvojenoj nagradi.
Tortu koja je dobila grand prix sam u originalu videla na FB na nekom italijanskom takmicenju pre par meseci jos. Divno je uradjena i ova bez sumnje ali smatram da je ipak trebalo biti nesto malo originalnije.
Ove nedelje radim popodne, sve mi je sad poremeceno ali sta cu, kolega otisao na bolovanje, mora neko da ga menja.
ali, snasla sam se, hvala u svakom slucaju.Sto se tice tortijade i nagrada, sve sam ti rekla. Ivana, cestitam na osvojenoj nagradi.
Tortu koja je dobila grand prix sam u originalu videla na FB na nekom italijanskom takmicenju pre par meseci jos. Divno je uradjena i ova bez sumnje ali smatram da je ipak trebalo biti nesto malo originalnije.
Ove nedelje radim popodne, sve mi je sad poremeceno ali sta cu, kolega otisao na bolovanje, mora neko da ga menja.

i dan danas ga zezamo za to.....
jedva cekamo snimak.... ja cu da se hvalim .... pijem kafu sa tom devojkom
Nasa je odgovornost samo sto smo im to dozvolili.
) da sa najlepsom i najvecom svecanom tortom nije u odabiru jedna od deset najlepsih (iako to lepse zvuci) nego je DRUGO MESTO u kategoriji od deset torti koje nisu usle u izbor od tri najlepse u svojoj kategoriji (naravno samo po misljenju zirija ) 
Ja se inace ne javljam cesto, ali pratim ovaj forum. Imam potrebu da iskomentarisem tortijadu u Jagodini, na kojoj sam ucestvovala i ostala veooooma razocarana. Na stranu to sto moja torta nije osvojila nijednu nagradu, to mogu da razumem. Ono sto stvarno nikako ne razumem je ziri i podela nagrada. Kao sto propozicije i nalazu birale su se po tri najlepse i najbolje torte u tri kategorije, i jos neke posebne nagrade tipa najudaljenija torta ili torta koju je uradio najmladji ucesnik. Ovog puta su dodeljene nagrade za deset torti ( nisu u tom trenutku ni objavili kakvih, najlepsih, naj... ?!) i dodatno po tri najbolje torte u svakoj kategoriji. Potpuno nebulozno. Ako imamo deset najlepsih torti, nije mi jasno zasto onda te torte nisu usle i u ocenu svojih kategorija (svecane, decije, sa slagom). Na kraju, kao slag na torti, imamo i grand prix nagradu (opet za najlepsu i najbolju tortu ?!). Elem, izvinjavam se ako sam bila konfuzna u objasnjavanju, verujte mi da sam i ja sada posle tri dana zbunjena
dok neka od nagrada ne stigne u prave ruke, kao npr. nagrada za nasu IVANU,. stvarno torta kao da nije od slaga, SVAKA CAST draga, majstor si bez premca

Grdiće te moderatori!