s.and.i
Primećen član
- Poruka
- 614
I moj glas za Barvalo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Teta Ira je na sajmu rekla da je uzimala madjarsku tu neku masu za cvjetove, da je prezadovoljna, a prodaje je Pribor za dekorisanje torti iz Bajmoka. Samo da znate da je kod nje sve jeftinije, SVE ZA TORTE je najskuplja na FB, definitivno.Teta Ira, koja se više ne pojavljuje ovde, kupuje gum pastu od Vere Petrović. Ona kaže da je odlična.
Za vikend kazu 15C, sad ti vidi, nece bas granuti odmah proljecno sunce, ali valjda nece trebati sal, eventualno neka tanja kapica, cisto na vrh glaveDa pravim uskršnjeg zeku sa kapom i šalom ili da se nadam da će do nedelje otopliti ...![]()
Da pravim uskršnjeg zeku sa kapom i šalom ili da se nadam da će do nedelje otopliti ...![]()

Aj ispleti i ovom mom jedan sal da se ne smrzava.....
ali bolje da se zalimo sto ima posla nego da kukamo sto nema 

Bas sam nesto srecna i ponosna 

, mozete li mi objasniti u cemu je fazon to sa objavljivanjem torti na Cake Central sajtu? Osim nekog prestiza i naravno samopuzdanja i ponosa, jel ima jos neki fazon? Jel tu ima neko takmicenje, jel se glasa pa se bira najljepsa za taj dan, ili kako uopste

ja zaglavila do pola sest jutros, ustala u pola osam....za to vreme starija cerka stalno nesto plackala pa me stalno budila, tako da sam i to malo vise dremala....jos sam na nogama, citav dan radno da sela nisam, ni kafu nisam popila danas....jos samo da se prohladi jedan fil koji sam sjb i da ga bacim na kapri pa na spavanje do jedno 6 pa da izdekorisem dve torte za sutra prepodne....al se sad iskukah za sve pare.....
nikad vise kolace ne pravim za prodaju.......
Ja svoj san još uvek sanjam...Kod mene je sjajan mesec, kao ovaj, kada sam na polovini te cifre...Ali biće, biće...