Nigde nikoga ceo dan. Niko nema ništa pametno da napiše?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeste da su mi poslali dva podmetača srce, jer su primetili da često pravim torte srcolikog oblika, jeste da su hteli da mi pošalju ponovo tacne koje sam naručila, a oni mi poslali druge, i da ih uopšte ne platim,(na šta naravno nisam pristala, jer nije meni cilj da oni budu u minusu) ali imaju propusta, imaju...Baš nemam sreće ! Ovi Mačedivci mi poslali pogrešnu narudžbu tj . moju narudžbu od prošlog puta i to još pogrešili adresu . Sva sreća stiglo je do mene a kad sam otvorila ... Uf , digli su mi žicu ovog puta samo tako . Ne bih da pravim frku ( nije mi u opisu ) i dosad nije bilo problema , ali sam trenutno prilično nervozna zbog klinaca i razdražljiva pa mi sve smeta ... A i mogli su bolje pogledati ...![]()
,takodje su mi poslali porudzbinu koju sam letos porucila, isto tako sam bila u frci,mada su sutra dan odmah poslali to sto sam trazila i nisu mi naplatilili postarinu duboko su se izvinjavali...
Nego, Kato, moja ponuda za slanje pravouganih i dalje vazi, ako su oni slucajno promasili, ti samo javi![]()
a Tebi hvala , prava si druga ! 
Nema na cemu draga moja, eto, nije sve tako crno!!!Te su pogodili , ipak imam malo i sreće u celoj pričia Tebi hvala , prava si druga !
![]()

Ja sa mačedivcima sarađujem, dragi su mi, mislim da trenutno imaju najbolju ponudu za moj obim posla (ja nisam u poziciji da kupujem po 50 tacni od svake vrste), ali sa žaljenjem moam da konstatujem da su prilično neposlovni. Ne znam šta je uzrok tome, ali od recimo pet puta koliko smo se dogovarali za nešto, dva puta su pogrešili. Što procentualno uopšte nije malo.Jeste da su mi poslali dva podmetača srce, jer su primetili da često pravim torte srcolikog oblika, jeste da su hteli da mi pošalju ponovo tacne koje sam naručila, a oni mi poslali druge, i da ih uopšte ne platim,(na šta naravno nisam pristala, jer nije meni cilj da oni budu u minusu) ali imaju propusta, imaju...
Ja im pošaljem poruku i kažem da sam htela bez čipke, na šta mi Dejan odgovori da bez čipke nisu serijsak proizvodnja, da im je nezgodno zbog skladištenja da ih imaju na lageru, da ih rade samo kada im se za njih nakupi porudžbina, drugim rečima da te bez čipke mogu da dobijem samo ako ih u tom trenutku ima napravljenih.
, vec smisljam neki kolac sa njim, da ne bude torta vec coko kocke li stanglice, 14-tog nam je slava a pravila bi samo kolace pa da uklopim to u kolac...ma ja tu coko tortu i sanjam koliko mi je fantasticna 
, jedino me mogu cipele zeznuti, kupila neke atraktivne sa stiklom ogromnom a kako stalno nosim ravno brinem kako ce to podneti moji zglobovi 

) i idemo kod mojih na kaficu i rucak.....danas uzivanje, kod mame je najlepse

)