ToniDelijeSever
Aktivan član
- Poruka
- 1.122
Na fejsu, kod KALUPI I ALAT ZA FONDAN ZA TORTE I KOLACE imate objasnjen jedan od nacina kako popraviti fondan koji se mrvi...mozda pomogne...nekad...nekome...!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja smao placem i hocu da spavam, ja sma trebala sa svojom djecom u 10 ici spavati a ova torta je davno trebala biti gotova. Ja ne znam sta da raidm

Daco kako je prosao fondan ? lep dan svima zelim i sto manje sekiracije 
Daco , što ne vidiš da Ti neko šećer u prahu donese iz Madjarske . Ja sam danas pazarila , em je forinta pala , em je jeftinije , em je bio na akciji . 1/2 kg šećera u prahu me izašlo 71,60 dinara što stvarno nije puno . Ja ga doduše nisam probala za fondan , ali je uvek onako mek pod prstima . Inače sam i ja ovaj vikend poludela , jer mi nestalo kakaa a koristim isključivo madjarski . I najgori madjarski je duplo bolji od najboljeg našeg . Kad pečem piškotu od madjarskog miriši cela kuća . A juče kad sam pekla sa našim , proveravala sam jel mi nešto zagorelo jer je miris bio grozan . Da skratim priču , mislim da nam podmeću gluposti sve češće i češće u tim našim proizvodima ...
koliko to meni ima ružan miris. A nemam pojma da ne mora da bude tako, ja mislim kakao je kakao.
Uglavnom, ovaj koji kupim je užasan. 
a Daca me bas prepalaJa sam u cetvrtak pravila trostruku mjeru sto sam vec pisala pa je grozansamo da se javim za fondan,sve u redu , umesen i napravljene tri figurea Daca me bas prepala
Znači, ako ranije počnete da spavate, pomislite na mene, kako ste ipak na dobitku.