KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro jutro devojeke :D, zbog vremenskih uslova ja na odmoru do daljnjeg , deca ne idu u vrtic ali ne mozemo ni na sneg jer ovaj stariji ima temperaturu..... zima mi neide bas na ruku jer deca samo izvoljevaju nesto iz kuhinje .....krofne , kiflice, palacinke juuuuuuuuu ugoji cu se , puno jedemo a malo se krecemo :lol:
Ti se neces ugojiti NIKAD, kada pored toliko torti si i dalje super manekenski tip :zper: jeste da su krofne i sve te zezancije koje si nabrojala malo veca konkurencija tortama, barem kod mene... torta moze stajati u frizideru danima, ali krofne, kiflice... to se jako, jako brzo potamani kod nas sto se naravno i primjeti :rotf:

Uh ja juce pravila kroasane sa salamom i sirom i slatke sa eurokremom, i na kraju je komentar mog muza bio....e aj sledeci put napravi malo vise.....pa bokte bilo ih je 48 kom, pa de ces vise :) i sad gledam u tanjir ostala po jedna slana i slatka....sramezljivci :) a jos sam uporedo dekorisala tortu u obliku sundjer boba.....i taman srecna sto sam sve postigla i zavrsila i jos stigla i da se istusiram i operem kosu pre nego sto sam pocela peci kroasane, i reko taman uslikam tortu i da navalim na klopu kad u po slikanja shvatim da sam sundjer bobu napravila bele umesto zutih ruku...jao :dash:

Uh ja juce pravila kroasane sa salamom i sirom i slatke sa eurokremom, i na kraju je komentar mog muza bio....e aj sledeci put napravi malo vise.....pa bokte bilo ih je 48 kom, pa de ces vise :) i sad gledam u tanjir ostala po jedna slana i slatka....sramezljivci :) a jos sam uporedo dekorisala tortu u obliku sundjer boba.....i taman srecna sto sam sve postigla i zavrsila i jos stigla i da se istusiram i operem kosu pre nego sto sam pocela peci kroasane, i reko taman uslikam tortu i da navalim na klopu kad u po slikanja shvatim da sam sundjer bobu napravila bele umesto zutih ruku...jao :dash:

Tvoj mm kao moj za palačinke. Po njemu ako ne ispečem 70 komada nemoj ni da počinjem. I ja ga poslušala - ne pečem ih godinama :rotf:

Dobro veče drage moje...Od nedelje uveče sam bez fiksnog telefona i interneta...Naravno krivac je sneg!!! Zavejao mi je i zaledio neki kontakt koji se nalazi na krovu susedne kuće.Bila je ekipa i nisu uspeli da otklone kvar. :( Tako da čekam da se poboljša situacija na krovu susedne kuće, pa da mi osposobe liniju,a samim i tim i internet

Kod nas u kući, kada se pokvare internet ili total, bude tuga, kao da je neko umro. :( Total je juče bio u prekidu, ne kod nas, nego u Srbiji, i mog muža je uhvatila takva nervoza, da sam ja mislila da ću poludeti ako to potraje. Sva sreća pa se rešilo očas.

A za internet je opšte poznato da moja deca kažu da je tehničkoj podršci moj telefon memorisan kao "davež", tako da mogu psihički da se spreme na razgovor sa mnom pre nego što se jave. :rotf: :rotf: :rotf:

Samo da vam mahnem.
Malo se oslobodio komp, pa eto mene da vam pozelim laku noc.
Kod nas vec -18 :mrgreen:
66652378.jpg

Drage moje Zrenjaninke, mi smo ipak odustali od puta. Kod nas je juce ceo dan padao sneg i mada je autoput cist, s obzirom da najavljuju ledenu kisu, a i grese, pa ko zna sta jos osim te kise bude, mi se plasimo kako bi se vratili. Imamo gomilu torti za subotu i nije nam sve jedno da ne stignemo da odradimo to :( Odlozili smo put za Novu ili posle Nove....

Drage moje Zrenjaninke, mi smo ipak odustali od puta. Kod nas je juce ceo dan padao sneg i mada je autoput cist, s obzirom da najavljuju ledenu kisu, a i grese, pa ko zna sta jos osim te kise bude, mi se plasimo kako bi se vratili. Imamo gomilu torti za subotu i nije nam sve jedno da ne stignemo da odradimo to :( Odlozili smo put za Novu ili posle Nove....
Žao mi je što se nećemo videti, ali ruku na srce - nije vreme za put... ako se baš ne mora.
Lepo da ste nam se javili... da bar znamo šta se dešava.

da vam mahnem i ja, sad prispela da rucam, i to pored kompjutera posto mi je u kuhinji kreativni haos :) dekorisem jednu tortu na sprat pa me samo nervira....jedan od onih dana kad nista ne ide od ruke....oblozila je fondanom i gledam je gledam pa mi se ne svidja to sto vidim i skinem fondan pa opet ponovo, i sad je bolje :)

Dobar dan.
Da vas ljubnem na brzaka.
Kato, da ti budeš dobro, a svi ostali takodje.
Da se pohvalim mojim starijim sinom, otišao je opet u Ameriku da radi kao fotograf na brodu.
Otputovao je pre nedelju dana.
Imao je seminar do juče i danas isplovljava i ide za Panamu.
Tako sam sretna zbog njega pa da podelim to sa vama.:D
Ljubim vas puno.:heart:
Ovo je brod na kojem će biti
Cruise%20Ship.jpg

dobro jutro majstori :D, tortijado i ja sam u pripremama za sv.Nikolu, znaci na istim smo slatkim mukama :zper: , pravicu neke kolacice mojoj svekrvi za slavu...
odoh da popijem kaficu pred nastup a kad bude gotovo potrudicu se da prilzim dokaze mislim slicice :zper: :hvala:

Wau! kakav brod :super:!
I još mu je toplo... i baš ga briga za sneg... i sve ostalo ;).
Kato... eto... brzo je prošlo (bar meni ;) )
A ja sam malo pre skontala da još više odlepila nego inače (ako je to uopšte mogće) :zcepanje:
Prvo, ljudi zovu, naručuju a ja 'ladno primam sve porudžbine i ni ne pitam se kako i kad...
Drugo, obećavam i ono što pojma nemam kako ću da izvedem - znam samo teoretski :zcepanje:
A imam i "biser" da sam obećala kolače (i to sam ih sama predložila!) koje sam videla na slici... al' niti znam na kojoj niti gde niti sa kojeg kompjutera sam gledala (pa da bar potražim u "history") niti uspevam da nađem :rotf:... Sreća pa ni ona nije videla sliku niti zna kako to treba da izgleda :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
I vrhunac: Pre 15-tak minuta sam skontala da je danas već subota... :eek:

Wau! kakav brod :super:!
I još mu je toplo... i baš ga briga za sneg... i sve ostalo ;).
Kato... eto... brzo je prošlo (bar meni ;) )
A ja sam malo pre skontala da još više odlepila nego inače (ako je to uopšte mogće) :zcepanje:
Prvo, ljudi zovu, naručuju a ja 'ladno primam sve porudžbine i ni ne pitam se kako i kad...
Drugo, obećavam i ono što pojma nemam kako ću da izvedem - znam samo teoretski :zcepanje:
A imam i "biser" da sam obećala kolače (i to sam ih sama predložila!) koje sam videla na slici... al' niti znam na kojoj niti gde niti sa kojeg kompjutera sam gledala (pa da bar potražim u "history") niti uspevam da nađem :rotf:... Sreća pa ni ona nije videla sliku niti zna kako to treba da izgleda :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
I vrhunac: Pre 15-tak minuta sam skontala da je danas već subota... :eek:
Pa šta da ti čovek kaže...lepo piše u magičnoj fazi...baš...baš...:heart::heart::heart:

Sretan mu put , Jaco , i nek uživa koliko god može :cool:. Ostalim curama da budu vredne za vikend :mesi:. Ja došla sa bazena , išla gledati sina , polagao je obuku za plivače . Sad smo i zvanično plivači i još smo dobili diplomu ;) pa nam nema ravnih ...

Back