KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel neko raspolozen da mi objasni kako se ovo cudo koristi, kuglice sam nekako i uspela na jedvite jade, posipala sam secerom u prahu pa su nekako ispadale, mada su se malo rastezale, ali ovo cvece ne znam nikako .....:think:
Pogledajte prilog 259602

Uzmi četkicu, malo margarina(može oni za mazanje ili obični) i njom tanko premži svako udubljenje.Videćeš posle je pravo zadovoljstvo raditi.I ne ostanu beli tragovi (a to me nervira kad je u pitanju fondan u boji)

A što se tiče kurirskih službi -NIKAKO!!!! Moj muž je jednom išao u službenu kontrolu tih punktova.I kad mi je rakao da kad im je kraj radnog vremena bukvalno skaču po paketima od besa, svaki put se pomolim kad šaljem.Mada su meni polomili jedanu akrilnu modlu i to prilično skupu.Nikad mi naravno nije nadoknadjeno. A i sećam se da je mamamaja pričala svoje negativno iskustvo sa kolačima koje je pokušala da pošalje brzom poštom.Bio je to pravi horor

CAOS!!! Lijep dan, sunce, malcice samo zubato, ali da ovako nastavi citav novembar super bi bilo...
Moja Duki je vec 4 dana kod babe, sutra i u ponedeljak muz ne radi, pa ce je danas dovesti kuci JUUUUPIIIII... pozelila sam je

Blago vama, i ja bi da se druzimo.....
ja taman mozgam sta cu za veceru kad svekrva donela pun tanjir pite sa sirom, prste da polizes, zivele svekrve :)
sad kad klopam odoh da pravim mafine, tj cupcakes po prvi put, valjda ce mi uspeti....

Dobar dan :). Ja sam jutros dok sam se šminkala dobijala takav poriv da i ono drugo oko zatvorim i da nastvaim da spavam.Da nisam stajala,tako bi i bilo :). Opet sinoć sam kasno legla a prerano ustala.Još i danas da izguram poslepodne, pa kad se bacim u krevet spavaću bar 6 sati.

Dobar dan :). Ja sam jutros dok sam se šminkala dobijala takav poriv da i ono drugo oko zatvorim i da nastvaim da spavam.Da nisam stajala,tako bi i bilo :). Opet sinoć sam kasno legla a prerano ustala.Još i danas da izguram poslepodne, pa kad se bacim u krevet spavaću bar 6 sati.

Ženo, nadam se da te neko drugi vozio na posao, jer ja sebe tako uhvatim ujutro na biciklu da na trenutke nisam baš najprisutnija

Da, vozio me je jutros kolega,ali sam juče ujutro sama vozila. Pustila sam radio tako jako da me je nervirao, ali to je bilo jedino rešenje :). Mada mi je još gore kad vozim nazad.

E da znaš, kada dodjem s posla, završim ručak, postavim, svi dok jedu... ni slučajno ne smijem sjesti tamo na kauč malčice da pogledam TV, ma kakvi, onda je još gore krenuti na drugi posao, nego odmah u akciju

Back