Jeste, zaboravih na taj mali detalj, koji se zove zamrzivač, a ne mora ni na 10 min, i 5 je dovoljno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel neko raspolozen da mi objasni kako se ovo cudo koristi, kuglice sam nekako i uspela na jedvite jade, posipala sam secerom u prahu pa su nekako ispadale, mada su se malo rastezale, ali ovo cvece ne znam nikako .....
Pogledajte prilog 259602
ljubim vas
. Bili smo na kontroli,skinuli su mu konce, i sad već smišlja kad će na trening. U nedelju je išao na utakmicu da gleda svoje drugare kako igraju.Kaže mm živ se pojeo što sedi na tribini i ne može da im pomogne.

Dobar dan. Ja sam danas saznala lepe vesti pa mi je ovaj suncan dan jos lepsi. Odobren mi slobodan dan, boze zdravlja upoznacu se sa svima vama na Sajmu konacno![]()

SUPER, bas se radujem!!! Sada jos da se dogvoorimo ko ce sta praviti, da se uklopimo.
Ja se nadam da cu sa nasim forumasicama iz Sombora da se dovedem, jedva cekam

Ma šta se nadaš ! To je već dogovoreno !![]()

sinoc do pola 2 ostala, dvije torte filovala, trecu dekorisala, usput radila zadacu, lektira, likovno i ostali fazoni...
Dobro jutro. Kod mene tako tmurno osvanulo, a ja hoću u prizemlju da perem zavese...![]()
Moram. Ja kada nešto smislim, i razradim plan, onda nema odustajanja.
Milka za 18. novembar...
. Ja sam jutros dok sam se šminkala dobijala takav poriv da i ono drugo oko zatvorim i da nastvaim da spavam.Da nisam stajala,tako bi i bilo
. Opet sinoć sam kasno legla a prerano ustala.Još i danas da izguram poslepodne, pa kad se bacim u krevet spavaću bar 6 sati.Dobar dan. Ja sam jutros dok sam se šminkala dobijala takav poriv da i ono drugo oko zatvorim i da nastvaim da spavam.Da nisam stajala,tako bi i bilo
. Opet sinoć sam kasno legla a prerano ustala.Još i danas da izguram poslepodne, pa kad se bacim u krevet spavaću bar 6 sati.
Ženo, nadam se da te neko drugi vozio na posao, jer ja sebe tako uhvatim ujutro na biciklu da na trenutke nisam baš najprisutnija
. Mada mi je još gore kad vozim nazad.Da, vozio me je jutros kolega,ali sam juče ujutro sama vozila. Pustila sam radio tako jako da me je nervirao, ali to je bilo jedino rešenje. Mada mi je još gore kad vozim nazad.