KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao svima.
Nisam dugo bila na forumu, nikako da stignem. Dok sam radila sve sam stiyala a sada...ni za sta nemam vremena. Kod mene je pocela sezona tortica pa cu uskoro da postavim neke sliucice. Idem sada da vidim sta ste vi radile ya ovo vreme.

Cao svima.
Nisam dugo bila na forumu, nikako da stignem. Dok sam radila sve sam stiyala a sada...ni za sta nemam vremena. Kod mene je pocela sezona tortica pa cu uskoro da postavim neke sliucice. Idem sada da vidim sta ste vi radile ya ovo vreme.

Kako volim bar ovde da te vidim :).a to za vreme si u pravu.To se zove penzionersko radno vreme-moraš na sve strane da stigneš jer ti imaš vremena ;).Odoh da učim fiziku,a možda i biologiju

Cao svima.

Caos msneki, penzionerko bez vremena :heart: JAKO MI JE DRAGO da nas se sjetis
Znas da i ja tako mislim da ce biti meni, doduse ja necu jos u penmziju nego su me sutnuli iz firme kao tehnoloski visak. I svio mi govore:"Sada ces barem moci primati vise porudzbina, biti vise sa djecom?!" A ja se sve nesto mislim, ma kakvi dok sve obavis, operes, sredis, skuvas ove svakodnevne stvarcice, malo ce vremena za odmor ostati

Moram se vratiti na temu potrosnje vode
I mi smo u kuci i kod nas ocitavaju vodu na svaka dva meseca ali nas to bogami svakog srugog meseca kosta i po 5000.
Petoro nas je u kuci, nemamo stoku, ne zalivamo bastu ali nam svakog meseca negde iscuri preko 25kubika.
Tako da...
I pre par dana nam prokopali kanalizaciju i ja otisla daih obidjem akd neka cev.
Pitam sta je kazu vodovodna.
Ba zar betonska? Pitam ja.
AZBESTNA!
A on KANCROGEN!!!! Po gradu ih ima oko 400km rece mi covek iz Vodokanala.
Ne strasno PORAZAVAJUCE!!!

Hvala svima na lepim rečima. nisam se ja setila vas već ja stalno mislim na vas i baš mi neostajete. Ali.....

Daco žao mi je zbog posla. Veruj da znam kako se osećaš. Ja asm pre 10-tak godina kada se raspala, po ko zna koji put, naša zemljica (ovog puta Srbija i Crna Gora) ostala bez posla jer su se gasile firme i asocijacije kojesu bile pod patronatom SCG. Kad onda nisam odlepila nikada neću. E, da sam tada imala vas i tortice sigurno bih sada bila ženskica sa iskustvom. Ti samo napred i ne daj se. U tebi ima snage za dve žene.

Kod nas je noćas i jutros bila gusta magla, ali se fala Bogu razvedrilo i lepo je sunčano vreme. Ali, džaba mi sunčano vreme, kad sam kod šporeta. Sad su odneli dve tortice a za petak idem da napravim još tri. Rezime, od pet njih će dve biti....doboške.

Dobro vece treca smeno :))) posao nikad privest kraju peci kore, muti fil pa sve ponovo u krug .Zavrsila sa filovanjem i oblaganjem torti pa da virnem ima li koga na cosetu.. uh sto je tiho niko se neoglasava da je tu :per:E ove decije torte bas su zahtevne.:eek:Ja se letos odvikla od pravljenja pa mi sad neobicno.Mnogo mi je lakse ukrasiti svadbenu nego deciju tortu ,ili se to meni samo cini ..

Jaco, ne da je lakse nego i lepse! Sto ne volim decije..a ne znam sto :roll: a kad radim neku svecanu, bas je radim sa milinom..
Joj da vam se pohvalim.. kupio mi muzic rashladni frizider.. :) :) jos samo da bude posla pa da imam i sta da stavljam u njega..hahha, ali tu je moja mila Cilence koja onako nonsalantno prepusti meni 10ak torti jer ona ne moze da stigne..tako da povremeno imam cime i da ga punim :D A ja kad primim njenu porudzbinu osecam se kao da ih stancam :D (hvala joj na tome :) ) Da se zna-nije sve konkurencija, ovaj posao je nekima doneo bas lepa prijateljstva!! :heart:

A sad se setih, da vam se nisam pohvalila i s kim se druzim od skoro (citaj par nedelja) jako korisno prijateljstvo mi tata poklonio :D
DSCN7461.jpg

:heart::heart::heart::heart::heart:

Zvoncice, svaka cast na pridoslicama u tvojopj kuhinji, sada navali na tortice i ima da radis pjevajuci ;)

Kod mene prva sriejd anakon dugo vremena bez pecenja korica, samo dekoracije i filovanje jedne tortice. A i prija mi malo odmora, bas sam se nekako zasitila sve te frke i ludnice, nemam volje valjda pa zato.

Na sjeveru prohladno jutro, ali evo kada se kolima ide na posao milina jedna, povezao me kolega... jos ovih par dana dok radim

Hvala svima..dace Bog, pa da i Vi kojima je zaista potreban ga uskorije vreme priustite sebi! Beli je zmaj od miksera..nije mu velika posuda ali meni veca nije ni potrebna! Taman! Eeee sad polako pripremam teren kod muza za neki sporetic.. hahhaha, sva sreca sto ne ulazi na ovaj forum jer nema predstavu sta mu se sprema (Cile da drzis jezik za zubima :azdaja: ) :D

Cao svima :bye: i želim vam lep i uspešan dan.

Zvončice neka ti je sa srećom novi mikser i u zdravlju da te služi. Nije da mi je baš neophodan ali je to moj, verovatno neostvaren, san. Ti uživaj u njemu i za mene. :cmok:

Back