PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Ovako Jeco: Zaustavi on mene usred noci, ne vezanu! Tresem se ja od zime dam mu saobracajnu, on priceka malo, ja kazem ne mogu da nadjem vozacku. Posto imamo jos jedan auto i onda naizmenicno vozimo suprug i ja pomislila sam da je mozda u tom drugom autu i to mu i kazem, mozda je kuci ali veca je verovatnoca da je u drugom auto. Ali, problem je to sto mi je dan pre toga taj drugi auto oteran kod majstora! Eto njemu divote, taman da mi pise za nenosenje dokumenata i pojas.. Ma dobro, kriva sam, kazna je za ljude...cutim ja pa nek pise, ali se on tu malo pederski poneo, nasao da zajebava mlado zensko usred noci... Stojim kao dukelica pored njegovih kola i tresem se od hladnoce samo u dukserici, a on ker sedi u autu i pise prijavu. Kaze mi pricekajte malo gospodjo moram da vas proverim, posto nemate vozacku kod sebe. A to malo-bilo je tacno pola sata! Dusa mi se sledila, a onda mi posle tolikog cekanja kaze sledece: Proverili smo vas, i u sistemu nema da posedujete vozacku za bilo koju kategoriju! Ja kazem imam vozacku 6 godina, mora da je greska! Kaze mi: Moja koleginica nije luda, upravo je javila da po vasem maticnom broju ne posedujete vozacku, a vi ako cete da dokazete imate 15 min da je donesete a mi cemo vam zadrzati saobracajnu dok je vi ne donesete! Stoka! Ja zivim na 20 minuta odatle i on to zna i zna da ne mogu da se vratim za 15 min i da mi je kuci! Naravno, sednem u auto i odem. Posto nisam mogla majstora kod kog je auto na popravci da budim u gluvo doba noci (oko 1h) ja se ni ne vratim! Danas odem na prijavnicu u Laz ispricam problem, bla, bla bla... njegove kolege onako zastupnicki ga brane posto on nije danas radio.. ali se nalaze u bezizlaznoj situaciji kada im predajem vozacku na uvid s obzirom da je tu noc ostavio moju saobracajnu i belesku, u kojoj je ostavio i prijavu, tj NAPISAO KAZNU DA NE POSEDUJEM VOZACKU DOZVOLU , sto je po sadasnjem zakonu 120 000din I 3 MESECA ZATVORA.. HAHAHA jedva cekam da dobijem poziv kod sudije...
Izvinite sto vas smorih, ali eto da Vam samo ispricam svoje iskustvo sto bi princes rekla sa jednim PRASINAROM!!!!!

Lud,zbunjen,nenormalan???

, ali nismo svi isti. Taj Prasinar koji ti je oduzeo saobracajnu dozvolu to nikako nije smeo da uradi, zna se zbog kojih prekrsaja saobracajna moze biti oduzeta, a to svakako nije tvoj slucaj. Mogao ti je napisati prijavu sto nisi bila vezana, a to je 5000 i jos jednu sto kod sebe nisi imala vozacku, sto je 3000, a nikako 120 000. To sto oni nisu mogli da te nadju na nasem da nekazem kakvom sistemu je samo greska onoga ko izdaje vozacke dozvole u vasoj PS, jer te nije uneo na sistem, sto je trebao uraditi pre pocetka izdavanja ovih sada novih vozackih dozvola. E bas bi volela da znam sta ce doticni sada uraditi...... taj neki bas i nije normalan, pa iako postoji sistem postoji i kartoteka u kojoj te je samo da je hteo mogao naci. Nego da ne gusim vise sudija ce odbaciti tu prijavu i tu je kraj price, a on neka pise i drugi put......

Nas to košta oko 2000€ + što moramo da damo keš do početka grejne sezone. Dali smo 1000€ za ugalj u septembru i 900€ za drva u avgustu.
jeste da nam je toplo u celoj kući, ali koštaaaaaaaaaaaa...
e vidis ti sta ti je EU