PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Dobro jutro drage dame! Ili je već dobar dan. Šta ima,šta se radi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Starija seka je obozava i samo je mazi...

i tako i bilo, a on bio ubedjen da se ja salim....
) U prvoj trudnoći sam radila u firmi do 01.10. a porodila se 11.10.Moja doktorka iz DZ svaki put me pitala i hoćemo li na bolovanje..a ja neću, dosadno mi kući. Par sati pred porodjaj mm i ja smo bili na večeri a ja sam vozila auto pri povratku.Da ga nisam parkirala kod mojih u dvorište, sama bih se odvezla do porodilišta
.Pri tome sam radila i dodatni posao,držala sastanke, vozila do Novog Sada ko zna koliko puta... Zato moja princeza ne može da se skrasi na jednom mestu...100 poslova u isto vreme radiE sad znam da cu postaviti glupo i nepristojno pitanje ali....Koliko zaradite na torti,znam da zavisi od torte,dekoracije....ali onako neka okvirna suma.Naravno da ne ocekujem da kazete cjene vasih torti,ali onako otprilike...![]()
Tebe ignorišu.
Na torti od 3kg, ostane mi oko 1000 dinara. Negde 1100, negde 900, ali to je otprilike to. Zato i sanjam onih 30 mesečno: 30x1000=30000 dinara. Plata bogovska.
))Znaš šta Lady,dugo sam mislila da sam najludja trudnica.Ali sad već nisam sigurna koja je od nas ludja( u onom pozitivnom smislu) U prvoj trudnoći sam radila u firmi do 01.10. a porodila se 11.10.Moja doktorka iz DZ svaki put me pitala i hoćemo li na bolovanje..a ja neću, dosadno mi kući. Par sati pred porodjaj mm i ja smo bili na večeri a ja sam vozila auto pri povratku.Da ga nisam parkirala kod mojih u dvorište, sama bih se odvezla do porodilišta
.Pri tome sam radila i dodatni posao,držala sastanke, vozila do Novog Sada ko zna koliko puta... Zato moja princeza ne može da se skrasi na jednom mestu...100 poslova u isto vreme radi
S drugim detetom su mi retroaktivno računali porodiljsko pa sam otprilike za dve nedelje dobila duple parice ( i plata i porodiljsko ) a o ostalom da ne pričam ...
Kafica je vec odavno popijena, ali ni to nije pomoglo, juce me toliko uhvatilo neko kihanje, lici na alergiju jer nema temperature, ali uzasno se osjecam. Kihala sam po 10-15 puta za redom, ma sva sam se tresla, kao neka nervoza prolazi kroz citavo tijelo. Zna to mene tako cesce puta uhvatiti, popijem nesto protiv alergije, nekad se malo smiri, a nekad, kao upravo sad uopste NE!
A kore je trebalo ispeci, danas filovi... nekako cu vec izgurati...
Uglanom, zasto se nesto svi skrivaju kada se postavi pitanje cijena?!

Ja ću samo reći da mi je glupo da se oglašavam po tom pitanju , jer mi iz unutrašnjosti ne možemo dostići cenu torti kao u velikim gradovima , a materijal uglavnom plaćamo skuplje jer nemamo veletrgovine sa " šok " cenama . A da ne spominjem da nam je i tržište malo , pa ne smemo ni dizati cene jer je posla i ovako malo . Da se niko ne nadje konkretno u ovom postu i da nikog ne naljutim jer ste mi sve drage i iz malih i iz velikih gradova![]()
) na naljepnici na ulaznim vratima U OVOM OBJEKTU NE VAZE AKCIJSKA SNIZENJA!!! Znaci, kad god vidim reklamu na TV-u ja se najezim, jer ne ide to bas tako 

Racunas li ti struju i vodu ili ti je ta 1000 bez toga?
Prošle godine sam imala za celu godinu, i biće za pola ove. Ali zato će ovogodišnjih biti samo za Božić da pobacamo po ćoškovima. Kada mi nestane tih prošlogodišnjih, onda kupujem. Isto i lešnike. Deo dobijem od tetke, ali kada potrošim, onda kupujem.
Ja sa slagom ne radim, ali sam cula od zena koje rade, a i ovde se o tome pricalo, da je mnogo lakse i brze raditi sa njim nego sa fondanom. A naravno kao i kod fondana sta je teze za rad treba se vise i naplatiti. Uostalom svako radi sa onim cenama koje moze da naplati za svoj rad, a svuda ima ljudi i kojima je sve skupo i onih koji ce sve da plate. Kome sta odgovara tome se prilagodjava, i rad i cena.
Tako da bih ja vrlo korisno koristila svoje slobodno vreme da imam kome da pravim torte.