Dobro veče... Bili smo u gradu, tražili stan detetu, našli, ali smo pocrkali. No zadovoljni smo, našli smo mu mnogo lep stančić, blizu fakulteta...
I imam dve situacije koje su me iznervirale:
1. Pravim rođaki mm tortu, ide da kumuje. U stvari, dve torte, dva srca, onako da predstavljaju mladu i mladoženju. Pošaljem je u Erikson da kupi crni i beli fondan, i ona se vrati ne sa Barvalovim, nego Slatki dekor. Ebiga. Em nisam stručnjak, htela sam da izbegnem home made, a sada ko zna šta sam dobila.

A otkud sam znala da treba da naglasim ko je proizvođač.
2. Zove me moja snaja za neku prijateljicu, da joj pravim ( i njoj ) kumovsku tortu, dva srca jedno pored drugog, prekrivena fondanom, da ne budu mala i niska. Ja kažem kako u frižideru imam dva srca, koja bez puter krema i fondana imaju oko 6kg, tako da će verovatno imati preko 7kg kada ih završim, ali eto da računa na 7kg, i da to košta 4900 dinara. Zove me večeras, da mi kaže da će ta prijateljica najverovatnije odustati i da će naručiti tortu u poslastičarnici gde su mladenci naručili mladenačku, jer je videla neku koja joj se dopada, i da 5kg košta 3000.

Znači, ne mogu da verujem. Sve poskupljuje, a torte pojeftinjuju.