Kata Sombor
Aktivan član
- Poruka
- 1.042
popekla , pokuvala sve , sad se hladi . Nekako mi se namestilo da sve treba da predam do subote u podne , tako da će za vikend biti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gde ste vrednice, nigde nikog na cosetu, ala ce biti tortica na ukrasavanju
ja odmaram, ubise me danas kontrakcije da jedva hodam
sreca pa sam imala samo jednu tortu da dekorisem...i to me srecom zgrabili bolovi pred sam kraj pa sam uspela nekako zavrsiti...
Ja sam u drugoj trudnoci imala kontrakcije citav 8 i 9 mjesec, stalno me to zezalo, ledja, kukovi razbijali, stalno zigalo... tako da stvarno trudnoca je toliko individualna da se svasta desava, ali sve u svemu eto porodih se oba puta nekoliko dana poslije termina, oboje djece preko 4kg, tako da sve te nijansice su normalne. ALi sto na nju navalise tolike torte kad je u 8 mjesecuKakve kontrakcije ?! Zar nisi u osmom mesecu ?

i tad sam rodila samo nedelju dana pre termina i ako se ti lekovi ukidaju cim se udje u deveti mesec
postavljaj slike sto pre
A Ti , draga ladyns , sad moraš malo smanjiti gas , biće tortica ....Čuvaj se ! 

.... sinoc sam isto morala odbiti devojku,videla ovu najnoviju tortu sa mladencima i hoce takvu za 20 oktobar a meni termin 23 oktobra
al sto ti kazes bice tortica...
Pa se sad tesim sto mnogi kazu da je drugi porodjaj laksi 

evo moja kuma se porodila pre mesec dana, prvi porodjaj, za dva sata sve gotovo....milina....ja valjda baksuz pa to ti je 
al samo nek bude sve ok sa bebicom pa makar se ja opet patila i mucila.....I ja sam u Novoj Pazovi pa imam tu privilegiju da gledam spektakl sa terase. Naravno muski su na licu mesta!U Novoj Pazovi sam, ali aerodrom je prakticno u Novoj Pazovi, tako da sve vidim i cujem. Nema od kuce do aerodroma 200m vazdusnom linijom.
ZD jesi u Batajnici ?
Blago tebievo moja kuma se porodila pre mesec dana, prvi porodjaj, za dva sata sve gotovo....milina....ja valjda baksuz pa to ti je
Ali valjda najvise me nervira kad mi kazu, jeste da je tesko i da boli al sve se to zaboravi kad uzmes dete u ruke.....ja ga vala jos zaboravila nisam, niti mislim da cu ikada....al samo nek bude sve ok sa bebicom pa makar se ja opet patila i mucila.....

U neku prostoriju gdje su i salate i ono predjelo na cackalicu, vec je to bilo sve na ovalima a u unutra vruce, uzas jedan. Ja pitam:"Pa zar je necemo staviti u vitrinu, sada je 5 popodne, kada ce se ona tek jesti!!?" Oni sve u stilu kako cemo - lako cemo... COVJECE, nece meni torta stajati tu citav dan i vece:"Meni su mladenci rekli da vi imate klimatizovanu prostoriju gdje ce biti torta pa smo se na osnovu toga i dogovorili da stigne sada, a ne pred samo sjecenje! Mislim da treba da se ukljuci klima, nemojte da se torta topi!" Jeste, malo sam bila strasna, jos kad sam pocela objasnjavati dijelove mog sakrivenog stalka, hoce li oni to sve da mi i vrate, ma ne znam... Samo da kazem da ziva nisma bila dok nije torta isporucena!!! Hvala svima na podrsci i sto mislite na mene
Slike ce biti kada uhvatim malo vazduha, za danas se jos zavrsavaju torte, imam i za sutra, pa bice... A tako sam je na brzinu slikala ni ne vidi se bas kako treba, ma nije bitno.
Uglavnom, dosli mi u restoran, tacnije SALAS, ma ti salasi su bas daleko, moram i tu voznju da naplatim, nikad sitici, neki drndavi putevi... A tamo to osoblje koje priprema klopu se spetljali, ne znaju ni gdje ce je ostaviti, pa kako je velika, sta ce oni sa njom, kuda ceU neku prostoriju gdje su i salate i ono predjelo na cackalicu, vec je to bilo sve na ovalima a u unutra vruce, uzas jedan. Ja pitam:"Pa zar je necemo staviti u vitrinu, sada je 5 popodne, kada ce se ona tek jesti!!?" Oni sve u stilu kako cemo - lako cemo... COVJECE, nece meni torta stajati tu citav dan i vece:"Meni su mladenci rekli da vi imate klimatizovanu prostoriju gdje ce biti torta pa smo se na osnovu toga i dogovorili da stigne sada, a ne pred samo sjecenje! Mislim da treba da se ukljuci klima, nemojte da se torta topi!" Jeste, malo sam bila strasna, jos kad sam pocela objasnjavati dijelove mog sakrivenog stalka, hoce li oni to sve da mi i vrate, ma ne znam...
Uh, porodjaj, ne zaboravlja se ma kakvi...

.Da znas, srce mi je u pete sislo, htjela sam nazad u gepeku da i ja sjednem, posto je to karavan, mogla sam, ali deda kaze da je on siguran u svoju voznju. JA onako nervozna kazem:" ALi ja nisam sigurna u svoju nosecu konstrukciju!" On me samo pogledao i vjerovatno pomislio OVA POLUDILA SKROZSamo kad si je isporucila i da je citava stigla![]()
Da znas, srce mi je u pete sislo, htjela sam nazad u gepeku da i ja sjednem, posto je to karavan, mogla sam, ali deda kaze da je on siguran u svoju voznju. JA onako nervozna kazem:" ALi ja nisam sigurna u svoju nosecu konstrukciju!" On me samo pogledao i vjerovatno pomislio OVA POLUDILA SKROZ

i ja umirem dok nosimo torte.Dodje mi da se ovima iz Beogradputa načestitam mile...grrr.. koliko ima rupa po ovoj beogradskoj džadi.Svaki put mi bensedin trebaJa sam pored moje sedela![]()