KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SNV84919.jpg

SNV84916.jpg

Ha, ha ha da znas da sam se ja jutros smrzla na biciklu, zaboravila cveter, ako dobro skontah da mu ga to dodje Dzemper :zcepanje:
A kada sam isla do drugog pogona koji je skroz sa druge strane fabrike, hvala sam suncanu stranu, pa malo kao guster odmorila da me ovo prijatno jutarnje sunce ogrije

JEL NEKO OD VAS KORISTIO NEKI OD PURATOS proizvoda? Ima ovdje u Su jedna covjek sto prodaje njihov asortiman, cula sam da je margarin odlican, ali je to sve u velikim pakovanjima, pa ako unaprjed mogu da saznam bilo kakave utiske, bilo bi odlicno

jel neko za nesic, ja upravo predala tortu, uspavala dete, muz na pecanju a ja uzivam uz kaficu i kompjuter :)
sinoc u osam mi narucili tortu da bude za danas u tri, torta za babine, i ja sta cu, prihvatim....e bas me krenule torte sad pred porodjaj :)
nego da vas pitam, htela sam se malo ponoviti alatom pa me zanima niz perlica, vidim da ima vise vrsta, ne znam sta da uzmem, koji sistem je najbolji
nasla sam ove...
300720_334461439981207_206356900_n.jpg
419013_142716712512713_893421818_n.jpg
551979_330477980379553_668269312_n.jpg

Dobar dan divne zene :),ja samo da se javim nema me vise :( stvarno slabo sedam za komp...treca,druga,prva pa i subotom ....i ondak ne stizem da se druzim al se trudim da svratim da vidim sta ima novo budite mi pozdravljene :heart::bye: lep dan svima zelim

jel neko za nesic, ja upravo predala tortu, uspavala dete, muz na pecanju a ja uzivam uz kaficu i kompjuter :)
sinoc u osam mi narucili tortu da bude za danas u tri, torta za babine, i ja sta cu, prihvatim....e bas me krenule torte sad pred porodjaj :)
nego da vas pitam, htela sam se malo ponoviti alatom pa me zanima niz perlica, vidim da ima vise vrsta, ne znam sta da uzmem, koji sistem je najbolji
nasla sam ove...Pogledajte prilog 251655 Pogledajte prilog 251656 Pogledajte prilog 251657

Ja koristim ove prve ( plavi silikon , odlična modla , lepo se vade ) , s tim da računaš da su 2D i da su sitnije . Za ostale ne znam .
Inače , pozdrav svima ! Ili ste jako vredne ili ste pobegle na neki drugi forum ? ! :think:

Ja koristim ove prve ( plavi silikon , odlična modla , lepo se vade ) , s tim da računaš da su 2D i da su sitnije . Za ostale ne znam .
Inače , pozdrav svima ! Ili ste jako vredne ili ste pobegle na neki drugi forum ? ! :think:

Ja isto koristim te plave, odlicno se vade a bas volem sto su sitne, one ogromne kugle mi se bas i ne svidjaju na torti.
Radimo, kakvi pobjegle, radan narod bona :zcepanje:
Ja sam sebi u pogonu kraj masine napravila mobilni sto, stolicu, sve, lakse mi tako biti uz masinu i konkretan problem, nego trckarati svaki cas u kancelariju... pa me svi posmatraju kao svjetsko cudo.

Kato, Daco, hvala vam puno, onda cu uzeti te....
ja sad zvala tortecco, raspitivala se za tacne koje ulezu na one kugle i uopste skrivene stubove, kaze nemaju sa ravnim ivicama i nece imati dva meseca, vec samo sa reckavim ivicama, jel zna neko kako te izgledaju i ako ima sliku posto ja to na njihovom sajtu ne mogu da pronadjem...:confused:

hvala Unchi....sad sam gledala i na eurowiltovom sajtu, vajda su to te :) nisu mi bas lepe, puno su mi lepse okrugle glatke....
Dcao meni se sad javila neka zenica na prvi br tel, i to odmah i bas je ljubazna... raspitivala sam se za taj stalak sa kuglama i bas mi je sve lepo objasnila...

hvala Unchi....sad sam gledala i na eurowiltovom sajtu, vajda su to te :) nisu mi bas lepe, puno su mi lepse okrugle glatke....
Dcao meni se sad javila neka zenica na prvi br tel, i to odmah i bas je ljubazna... raspitivala sam se za taj stalak sa kuglama i bas mi je sve lepo objasnila...

Da, javila se i meni malo kasnije, ali tad kada sam zvala su svi telefoni bili zauzeti, kaze da im je namjesten signal onda kao da nema niko, a ne da je zauzeto. Pa smo se sve lijepo dogovorile, uzela sam skrivene stubice one duze, naravno jos i par stvarcica, stize sutra. Sada odoh po tacne od plexiglasa pa ce sva moja konstrukcija biti kompletna

Back