Zorica023
Primećen član
- Poruka
- 633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel moze neko da mi objasni kako da stavim sliku profila, tj avatar?

Ovašnje žene su silno hvalile neku njihovu čokoladu, narošito Irena i Princess Andjela. Za ostalo se ne sećam da li je bilo komentara.
.Čokolada im je odlična.

Koliko je parica i za sta je dobra, frilovi ili ogradice?I dalje je hvalim.Čokolada im je odlična.

,ja samo da se javim nema me vise
stvarno slabo sedam za komp...treca,druga,prva pa i subotom ....i ondak ne stizem da se druzim al se trudim da svratim da vidim sta ima novo budite mi pozdravljene 
lep dan svima zelim

jel neko za nesic, ja upravo predala tortu, uspavala dete, muz na pecanju a ja uzivam uz kaficu i kompjuter
sinoc u osam mi narucili tortu da bude za danas u tri, torta za babine, i ja sta cu, prihvatim....e bas me krenule torte sad pred porodjaj
nego da vas pitam, htela sam se malo ponoviti alatom pa me zanima niz perlica, vidim da ima vise vrsta, ne znam sta da uzmem, koji sistem je najbolji
nasla sam ove...Pogledajte prilog 251655 Pogledajte prilog 251656 Pogledajte prilog 251657

Ja koristim ove prve ( plavi silikon , odlična modla , lepo se vade ) , s tim da računaš da su 2D i da su sitnije . Za ostale ne znam .
Inače , pozdrav svima ! Ili ste jako vredne ili ste pobegle na neki drugi forum ? !![]()

nisu mi bas lepe, puno su mi lepse okrugle glatke....hvala Unchi....sad sam gledala i na eurowiltovom sajtu, vajda su to tenisu mi bas lepe, puno su mi lepse okrugle glatke....
Dcao meni se sad javila neka zenica na prvi br tel, i to odmah i bas je ljubazna... raspitivala sam se za taj stalak sa kuglama i bas mi je sve lepo objasnila...