b.elly
Primećen član
- Poruka
- 694
Dobro jutro! Nekima se godišnji završava a ja odbrojavam do godišnjeg.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kato, u Pečuju imaš prodavnicu sa alatima i kojekakvim stvarčicama za dekoraciju torti...možda nađeš nešto interesantno.
Ovo im je sajt, pa pogledaj malo http://www.soregi.com/. Meni su doneli nastavke za šlag od njih, koštalo pola cene...
Teta Ira , što se tiče banja u Madji u svakoj su termalne vode . Za kičmu preporučuju Morohalom . I ja sam u grupi ljudi koji muku muče sa kičmom još od detinjstva . Nažalost mi u Harkany idemo samo u kupališni deo jer u banjski deo ne mogu ići deca ispod 12 godina . I ovde su bazeni sa tom vodom ali preradjeni ( hlor ... ) Cene od Morohalom imate na njihovom sajtu , forinta x 0.43 = dinar . To je trenutno odnos , a mislim da ima i organizovani odlasci na jedan dan preko nekih beogradskih agencija . Ja ću ako sve bude ok ove godine da se počastim u banjskom delu jednom masažom sa čokoladom ( maštam o tome već duže vreme ali sam prošle godine bila sama sa decom ) pa nisam uspela . O tom potom !

Sledece nedelje mi se sprema prva mladenacka pa mi drzite pesnice

ni mene nema od kad radim stvarno nemam vremena za komp
.......Zvoncice srecna nam godisnjica braka 
hvala puno
i tebi jos puno godina ljubavi!!!!!
ako me se još uvek neko seća. Ja vas nisam zaboravila nego samo bila sprečena da se javljam. Madam se da ću sada biti redovnijać
za sveDobrodošla nazad draga Msneki.

Moram da vam se pozalim i da pitam za savjet!
Nema veze sa tortama jer je zdravstvene prirode,a opet uzrok tome su bas torte.
Predprosle nedelje sam imala bas puno posla, ali sam bila 5 dana na godisnejm, pa i nekako sam to uspjela odraditi. Ali ove nedelje sam radila, znaci kuci dodjem u 16 i onda torte do neko doba i sve tako... A imala sam vise narudzbi nego prosli vikend., a i nekako su bile zahtjevnije. Da neko ne pomisli da se sad ja tu kao nesto hvalim, ma kakvi, nego znate ono: Zlo kad nemas posla, zlo kad imas... Uglavnom, ja sam sad postala pravi invalid, jednostavno ne mogu da hodam koliko me noge bole, sve mi kapilari popucali, natekli mi listovi, dole oko skocnog zgloba tacno imam sve neke gute, a iznad koljena mi se pojavile kao modrice. Prvo sam mislila da sam se isprljala crnom bojom, ali kakvi, nije to... Hajde sto sam neispavana, fizicki sve skupa jako umorna, sve to nekako preguram, ali ovo, ne znam![]()
Hvala ti draga moja, na zalost ja mislim da sam vec navukla nesto na sebe, a to se zove UNUTRASNJE VENE. Svaki vikedn sam sve vise i vise na nogama i osjetila sam ta peckanja, postepeno se taj bol sve vise povecavao i bio cesci. Ali barem sam imala ponedeljak i utorak slobodne, tad sjedim i pravim dekoracije, a od srijede opet akcija, pecenje itd... Medjutim, sad ima tortica za skoro svaki dan, a i vikend tek, uh!
Znas ono, daju ti kremice, one carape da stiscu nogu, ali krajne za tu bolest je operacija, i da se mnogo manje stoji nego prije jer se opet vraca
Ti imaš torte i preko nedelje? ne samo vikendom? To je za mene nepoznat pojam. Ovde se jedu torte samo preko vikenda. Baš bez veze.
Ono na sprat, pa figurice, pa ludilo...Jok, toga nema...Jednu, eventualno dve od 2kg, i to je to...Ako pitaš za savet, OBAVEZNO idi lekaru.Znaš li ti koliko imaš godina?Rano je za takve probleme.Da ne bi razmišljala, kada uradiš određene analize znaćeš šta te muči.I poslušaj me, uradi tako.Moram da vam se pozalim i da pitam za savjet!
Nema veze sa tortama jer je zdravstvene prirode,a opet uzrok tome su bas torte.
Predprosle nedelje sam imala bas puno posla, ali sam bila 5 dana na godisnejm, pa i nekako sam to uspjela odraditi. Ali ove nedelje sam radila, znaci kuci dodjem u 16 i onda torte do neko doba i sve tako... A imala sam vise narudzbi nego prosli vikend., a i nekako su bile zahtjevnije. Da neko ne pomisli da se sad ja tu kao nesto hvalim, ma kakvi, nego znate ono: Zlo kad nemas posla, zlo kad imas... Uglavnom, ja sam sad postala pravi invalid, jednostavno ne mogu da hodam koliko me noge bole, sve mi kapilari popucali, natekli mi listovi, dole oko skocnog zgloba tacno imam sve neke gute, a iznad koljena mi se pojavile kao modrice. Prvo sam mislila da sam se isprljala crnom bojom, ali kakvi, nije to... Hajde sto sam neispavana, fizicki sve skupa jako umorna, sve to nekako preguram, ali ovo, ne znam![]()