Kata Sombor
Aktivan član
- Poruka
- 1.042
Jutro !
Ljubac svima 
Ljubac svima 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubac svima 

))) idem malo da obidjem sta ste vi radile

Pozdrav svima, Princes srecan rodjendan sinu, a ja bi trebalo da pocnem da redim upravo sada ali je to teeesko!
Dobro jutro
Za mene je ovo poseban dan!! Danas moj sin puni 8.godina.
Mamina ljubav i mamina sreća.
Sutra je žurka, a Vi izvolite na piće-Špansko ili Italijansko vino,neskafica,kokteli(za to je moj mužić ekspert),može i Staropramen pivce za živce...

rasplakah se zeno draga!!! Volim te cestitke smisljeno napisane, kad su onako bas iz srca macinskog, uh... evo i ja se sad pravo raznjezih

Princeska, srecan rodjendan djecaku
a za ono na FB sto si napisala, ma tuci cu terasplakah se zeno draga!!! Volim te cestitke smisljeno napisane, kad su onako bas iz srca macinskog, uh... evo i ja se sad pravo raznjezih
Draga, nauzivajte se, izmazite se dok ste jos relativno mali, jel vidis kako to sve zacas prodje, sad ce tvoj djecacic curice da ganja uskoro, ljubi ga majka
A sad laganice da se dernek sprema, za mene molim lijepo jedan 'ladan spricer![]()

Za par dana putujemo , a sad uživancija kući sa dečicom ! 

.Ja sam sinoć pisala neke postove i svaki put je bio neki problem i sad vidim da uopšte nije ni prošlo...grrrr.baš me to nervira...LM nećemo dozvoliti da nam pokvari ovako lepo raspoloženje.Godišnji se približava kraju...uh a tako bih mogla još nekoliko dana da odmaram i uživam..ali šta da se radi