KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dancic, drage moje drugarice... nije me bilo dugo, dugooooo, ali evo sada sam tu. Moram vam reci da sam na godisnjem odmoru jos par dana i nadam se da cu uspeti iscitati sve propusteno. Ovaj godisnji mi je prosao bas lepo. Krenula sam na putovanje do Sarajeva sa svojom decicom i mamom, naravno usput sam svratila kod nase drugarice Jaca_67 (legenda od zene) ne mogu vam reci kako mi je brzo proletelo vreme provedeno kod nje, uh kad bi bilo blize..... pa da mozemo cesce popiti kaficu zajedno..., a Sarajevo i jos prvi put posle rata.... bas nam je bilo superiska... Puno pozdrava i nadam se da cu sada cesce piti kaficu sa vama ovde...

Dobro jutro :)
Za mene je ovo poseban dan!! Danas moj sin puni 8.godina.
Mamina ljubav i mamina sreća.
Sutra je žurka, a Vi izvolite na piće-Špansko ili Italijansko vino,neskafica,kokteli(za to je moj mužić ekspert),može i Staropramen pivce za živce...

Princeska, srecan rodjendan djecaku :vatromet:

a za ono na FB sto si napisala, ma tuci cu te :rtfm: rasplakah se zeno draga!!! Volim te cestitke smisljeno napisane, kad su onako bas iz srca macinskog, uh... evo i ja se sad pravo raznjezih

Draga, nauzivajte se, izmazite se dok ste jos relativno mali, jel vidis kako to sve zacas prodje, sad ce tvoj djecacic curice da ganja uskoro, ljubi ga majka :zper:

A sad laganice da se dernek sprema, za mene molim lijepo jedan 'ladan spricer :super:

Princeska, srecan rodjendan djecaku :vatromet:

a za ono na FB sto si napisala, ma tuci cu te :rtfm: rasplakah se zeno draga!!! Volim te cestitke smisljeno napisane, kad su onako bas iz srca macinskog, uh... evo i ja se sad pravo raznjezih

Draga, nauzivajte se, izmazite se dok ste jos relativno mali, jel vidis kako to sve zacas prodje, sad ce tvoj djecacic curice da ganja uskoro, ljubi ga majka :zper:

A sad laganice da se dernek sprema, za mene molim lijepo jedan 'ladan spricer :super:

Odmah molim ladni špricer! Stižeee :)

A moj mili dečak,pa otišao je nekoliko dana sa bakom i dedom,pa mi nedostaje mnogooo...
I u pravu si svaki dan treba koristiti dok nam dozvoljavaju da se mazuljamo--Posle će doći neke mladje cica mace...hehehe...ali o tome ćemo misliti neki drugi put

zene,da li neka od vas poznaje nekog ko radi u Rusiji?.Moj dragi je dobio ponudu za posao u Ekaterinburgu,kao kuvar,covek je odavde,ali nas muci to kako ce biti kad ode tamo,jer smo culi neku pricu da im uzmu pasos i da rade ilegalno i po 19-20 sati dnevno....a ja ne znam kako da proverimo tog coveka...pa ako cujete ili znate bilo kakvu informaciju...molim vas javite mi

Dobro veče! Samo da vam mahnem. Šta se dešava, zašto je ovde ovako pusto? Ja sam imala baš veseo vikend, juče završila neke tortice pa sinoć pobegla u Paraćin na devojačko veče jedne drugarice, sa prvim zracima sunca sam se vratila za Boljevac i pravac u kuhinju da se završe torte za danas. Sad sam već na granici da padnem u nesvest tako da idem u krevet. Laku noć. :bye:

Dobro jutro ili dobar dan jer je meni vec odavno poceo. Moji spavaju a ja konacno skuvala kaficu onu pravu - tursku i sela da se malo druzim sa vama. Ne stize se. Stalno neka trka pa mi se ponekad cini da sam na nekom ringispilu bez kraja i pocetka.Evo sada mi izgleda crko mis. Moram da sacekam da Ilija ustane i pogleda Ljubim vas im zelim vam lep dan

prazno nigde nikog. Evo pijem kaficu i jaucem. Ukocila me kocma pa juce i danas celo vreme jaucm od bolova. Jedva pristavila rucak i poredjala pitu zeljanicu ali boli nevidjeno, svaki pokret. Zelim lep provod svima koji odmaraju i onima koji tek putuju na odmor. Okupaje se neki put i za mene.

Dobro jutro, evo mene na poslu, moj godisnji je prosao, sad pijem kaficu i gledam sve poruke koje juce ne stigoh ispregledati.
Tera Ira, pa kako te ukocila kicma, jel' imas inace sa tim problema :(
Kato, uzivaj i odmaraj :super:

Poslednja izmena:
Kato gde putujes, hocete na more? Uf kako bi ja rado isla al ne smem zbog trudnoce da putujem na duze staze... sad smo bili za vikend u apatinu,na banji i jedva sam docekala da stignemo a to nam je samo 70 km....al bas je lepo pobeci od kuce pa makar i na ta dva dana... iskupali se, uzivali a najvise moja devojcica od godinu i po, ma ne mozes je iz vode isterati, sve na neke prevare :)

Samo da Vam mahnem , pa se odoh spremati , idem sa decom do grada , ima ove nedlej kod nas Somborsko leto . Cele nedelje predveče ima neki program za decu , vazda nešto pevaju , crtaju , igraju i njima bude super , a i ja uživam . Preko dana spremala celu kuću , jer kad mi odemo na godišnji dodje nam svekrva " čuvati " kuću . Ja to podržavam samo iz razloga da mi naš kuca ne bude sam , a što preronta , čudo jedno . Kaže meni mm : Šta se sekiraš to je kao kad dete dodje u cirkus i sve bi da vidi . A ja sam naravno primila dve torte za petak ujutru da isporučim pre nego što krenemo . Čujte , svaki dinar dobro dodje . Mi inače tradicionalno odosmo ne na jug nego na sever , tačnije u Madjarsku u Harkany . Deca tamo uživaju . Bazeni se greju i od ujutru od 9 do 8 uveče ne izlaze iz vode osim kad jedu . I Pečuj je blizu pa obavezno odemo i tamo , ima zoo i razne gluposti . Nemam ništa protiv mora , čak ga i obožavam ali trenutno dok su klinci mali ovo mi je idealno rešenje na sat vremena od kuće . Ala sam se raspisala ... ljubac svima :heart:

Daco SU hvala na brizi. Dosad zaista nisam imala nekih ozbiljnijih problema ali ovo me je bas steglo i ne popusta. Valjda me stigle godine a i premor.
Kato jel mozes da posaljes neke blize informacije o toj banji gde ides. Mislim koliko je cena smestaja, da li treba unapred rezervisati i sl. Zasta je sve dobra ta voda? Cula sam da su e banje u Madjarskoj odlicne. Mnogo se prica i o ovoj kod Segedina aliu nigde nisam nasla podatke o smestaju i cenama Pozdrav
.

Dobro jutro :).Ja sam sinoć pisala neke postove i svaki put je bio neki problem i sad vidim da uopšte nije ni prošlo...grrrr.baš me to nervira...LM nećemo dozvoliti da nam pokvari ovako lepo raspoloženje.Godišnji se približava kraju...uh a tako bih mogla još nekoliko dana da odmaram i uživam..ali šta da se radi

Back