Kata Sombor
Aktivan član
- Poruka
- 1.042
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kato, začas će to da prođe.Godine lete.

Ja završila jednu dobošku. Odo na odmor a sutra produžetak iste pesme.
. Da li sanjaš onolike kore za doboške?

Na dobrom su putu da mi se ostvari prognoza.e sto volem sto italijani pobedise ove nemce...odoh sad da dekorisem...

Ja samo da vas obavestim o rezultatima prijemnog: uspeo je da upise na budzet! Pri dnu liste, ali je na njoj! Juce sam bila na sedativima i danas do popodne , dok nisu izasli rezultati. Sta pijete, da castim!!![]()
Ja samo da vas obavestim o rezultatima prijemnog: uspeo je da upise na budzet! Pri dnu liste, ali je na njoj! Juce sam bila na sedativima i danas do popodne , dok nisu izasli rezultati. Sta pijete, da castim!!![]()
)Ja samo da vas obavestim o rezultatima prijemnog: uspeo je da upise na budzet! Pri dnu liste, ali je na njoj! Juce sam bila na sedativima i danas do popodne , dok nisu izasli rezultati. Sta pijete, da castim!!![]()

Sad sam polu gledala,polu slušala jer radim neko koferče.Ne mogu da verujem.Odrao je nadala ko najvećeg pacera! 5asova za redom.Opasan neki mali.A kad sam čula da mu je ritern 152 km/h! Eeeej bre 152km/h!!!Pa to je loptica ubica
Nisam do zadnjeg udarca vjerovala, jednostavno sve zvuci nevjerovatno. A kako je igrao hladne glave, uzme brejk i cuva do kraja seta, kao da je mec u 5 setova dobijao ko zna koliko puta. Jutros citam da je Nadal samo u ovoj sezoni imao 23 pobjede, a Rosol u svojoj karijeri nije toliko puta pobjedio svog rivala, a i isto su godiste!!!
Sinoc sam ruzila ukucane kad se raduju sto je Rafa ispao u 2 kolu, ja sve nesto se strecam, jer i ovaj nas danas igra sa Cehom...