Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.707
Uvek mora da postoji caka. Samo, pitanje je da li onaj ko zna caku hoće da je obelodani.
Zato Rade, respect. 
Zato Rade, respect. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato Rade, respect. 

E zato je po meni najbolje da kupis redovan frizider i ne razmisljas o kesama i cakama.![]()
Jeste, ali je problem sto se mnogoooo sporo hladi...
) dekorisanih i BEZ KESA na sebi, na FB sto vidjeh u novoj radionici, jesu onda vitrine sa tim tihim i sporim hladjenjem u koje premjestite torte kad ih dekorisete, ili kako to funkcionise?Imam i jedno i drugo i nisam primetila neku bitnu razliku u hladjenju.....Jeste, ali je problem sto se mnogoooo sporo hladi...

ne stavljam kese i imam ventilator u vitrini
. A vama vrednicama želim srećan rad. 

Lepo se provedi Ivana i za nas matore ! Ja sam pozavršavala sve što sam planirala , odoh lalati a sutra je dan D . Moja prva velika mladenačka torta . Držite mi fige , a ja se javljam sa utiscima ! Ljubac svima !![]()
imate dilemKato moja, ma ni ne sumnjam ja da ces ti to odraditi kako treba.Jedva cekam da slikica iskoci.
Pre svega veeeelikiii pozdrav svim curama i decacima...Vidim da e oko rashladnih,frizidera...Samootapajuci frizideri vlaze.Ali ce vam torte ovlaziti i ako ih izvadite iz jako hladnog frizidera u toplu prostoriju.Rashladne vitrine nisu krive za vlazenje torti,vec kisa i vlaga u vazduhu.Naravno ako je sve odradjeno kako treba. Meni se to jednom prilikom desilo posle jakog pljuska.Zatvorila sam prozore kada je pocela da pada,ali sam cim je prestala otvorila prozore da dodjem do vazduha,a onda je poceo pakao.Fondan koji mi nikad do tad nije vlazio,poceo da curi,znoji se.Prvom prilikom sam otisla i kupila klimu ciji pristalica nisam i nemam je u kuci,ali u radionici spasava.
I ja imam samootapajuce frizidere, BEKO i GORENJE i fondan se odlicno ponasa u oba...Cak kad ovlazi malo dok je napolju, zavisno od atmosferskih prilika, cim je ih vratim u frizider one se osuse!
ali to nije tako cesto tako da...