KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
toni nisam gledala emisiju ali on nije poslasticar profesionalni i zato mi je drago sto je pobedio jer je to ustvari takmicenje amatera a ne profesionalaca

Znam da se jednan od muskih takmicara na pocetku predstavio i rekao da se profesionalno bavi tortama, pa su posle bili komentari kako je produkcija pogresila ili je trebalo da su svi amateri ili svi profi, a ovako , kao, nije fer...

Ja sam ispratila muža na kvantaš, pa malo odremala, i sada završila tortu po koju treba da dođu večeras. Preživela sam fondan :( videćemo kako će izgledati torta kada dođu po nju. Dok sam pravila fondan samo sa dekstrozom, bio mi je nekako čvršći, i nije uopšte vlažio. Sada kada pravim sa pola fruktoze, pola dekstroze, elastičniji je, ali mi se nekako odmah znoji. Posle vrlo kratkog vremena počne da se sija i da se lepi za ruke. :( I zato, kada treba tortu da prekrijem fondanom, ja se sva naježim.

Jutro drage moje ! Kod nas sinoć haos . Gore u Madjarskoj strašno nevreme a nas zahvatio kraj , a cepalo je - strašno . Elem ima u tome i dobrih stavri . Pošto sam bila sprečena da bilo šta radim , ja u 21.15 kad su deca polegala - lagla i ja . Sad tek ne mogu da dodjem sebi . Nisam navikla ! I glava me razbija ! :mrgreen:

Back