KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro veče.Ja sam sve danas isplanirala, ali... Posle doterivanja, koje je trajalo duže nego što sam predvidela,(čitaj u prevodu mm je 3 puta zvao zabrinut gde sam ja-pa u salonu!!Šta ti tamo rade kad te nema 2 sata).Mislim to je bio ubrzan tempo,znala sam ja i duže. A onda sam se posle ručka ,zavukla u krevet do 19,00 iako sam mislia da ću samo malooo da spustim glavu na jastuk.A kad sam došla malo k sebi, uči geografiju-Stratusi,Kumulusi,barometri, porast temperature,Anticikloni,Cikloni itd.Do 10,00.E onda kuhinja i eno kore se peku, a i drugi fil će sad da se kuva.

Dobro jutro, dobar dan... Šta je već kome. Ja sam svanula uz knjigu pošto se bliže ispiti pa sam malo duže spavala.

Čitam sve ovo o rashladnim vitrinama i sad mi ništa nije jasno. Planirala sam da kupim još jedan veliki frižider, u radnji su mi rekli da je rashladna vitrina isplativija, a sad me zbuniste sa tim otopljenim fondanom. Jel ima neko od vas koji kristite rashladne vitrine neki savet kako da ne dodje do toga da se fondan otopi u njoj? :huh:

Hvala Princess :D, takvih imamo 3 komada i odlicne su.
Samo Dca_Su pazi na cenu jer dosta ima razlike.

Moja je vec na terasi i ona je obicna za pica, a nije namjenska za poslasticarstvo. Donesena je iz Podruma Palic, ali to su one klasicne, kao bilo koje vitrine koje rashladjuju pica
Slicicu cu da vidim tek kad dodjem kuci, jer sad ovjde nema FB!

Poslednja izmena:
Dobro jutro, dobar dan... Šta je već kome. Ja sam svanula uz knjigu pošto se bliže ispiti pa sam malo duže spavala.

Čitam sve ovo o rashladnim vitrinama i sad mi ništa nije jasno. Planirala sam da kupim još jedan veliki frižider, u radnji su mi rekli da je rashladna vitrina isplativija, a sad me zbuniste sa tim otopljenim fondanom. Jel ima neko od vas koji kristite rashladne vitrine neki savet kako da ne dodje do toga da se fondan otopi u njoj? :huh:

Ja uopste ne mogu da ukapiram zasto bi se fondan topio u njoj, kad je to isti princip kao nofrost frizider, ventilator mulja hladan vazduh i gotovo, nema tu nikakvih drugih tehnika. No, probam ja za vikend pa javljam iz prve ruke.
Hajde Ivana malo svrati tamo na ukrasavanje, da mi kazes ako iams nekog iskustva sa svjezim cvijecem na fondan tortama :bye:

Pa naravno da treba da pazis sta pises....Pitas nesto i odgovore ti oni koji imaju vitrine,dobronamerno,a ti onda kazes,ja cu za vikend isprobati pa javljam iz prve ruke....svasta....a mi smo tako pricali napamet....

Pa naravno da treba da pazis sta pises....Pitas nesto i odgovore ti oni koji imaju vitrine,dobronamerno,a ti onda kazes,ja cu za vikend isprobati pa javljam iz prve ruke....svasta....a mi smo tako pricali napamet....

Pa ja izgleda neka nedobronamjerna, ne znam zasto sad treba da se toliko ljutis na mene, covjece, bas bezveze :roll:
Naravno da cijenim sto mi je odgovoreno na moju dilemu, ali ne znam zasto se moje rijeci tako shvataju, pa ispade da moram biti savrsen diplomata i da imam savjetnika prije nego ovdje recenicu napisem :eek:

Pa da,mi svi imamo savetnike,nisi znala....:lol:
Joj Daco,nema sta ja da se ljutim,ja sam napisala svoje iskustvo,nego onako kako napises tako se i protumaci....

NE!!! Ja nisam uopste napisala tako kako si ti protumacila, NEGO da cu kazati i ja SVOJE iskustvo iz SVOJE prve ruke, kao sto ste mi vi napisale iz svoje PRVE ruke. Jer, kao sto mi moj savjetnik rece ;) razna isustva, razne situacije, razna rjesenja, pa tako i da ja kazem SVOJE poslije vikenda.

Daco ja ti savetujem da je slobodno probas jer iz mog iskustva se dobro pokazala evo sad gledam koka i rade u radionici imaju istu tu rashladnu pa kad njima odgovara i tebi ce eee sad postoje razni proizvodjaci tih vitrina moja su ugur obe a mozda tenesa ima neku drugu pa joj zato vlaze torte ili termostat nije podesen ne znam ja samo znam da su mi torte kad je bila ona kisurina vlazile u frizideru kao lude dok ih nisam prebacila u vitrinu i tu su se osusile eto to je moje iskustvo iz prve ruke :)

Daco ja ti savetujem da je slobodno probas jer iz mog iskustva se dobro pokazala evo sad gledam koka i rade u radionici imaju istu tu rashladnu pa kad njima odgovara i tebi ce eee sad postoje razni proizvodjaci tih vitrina moja su ugur obe a mozda tenesa ima neku drugu pa joj zato vlaze torte ili termostat nije podesen ne znam ja samo znam da su mi torte kad je bila ona kisurina vlazile u frizideru kao lude dok ih nisam prebacila u vitrinu i tu su se osusile eto to je moje iskustvo iz prve ruke :)
Moja je fructal,druga je bavaria,nemam pojma,ja sam probala,videla da je otopila srca i vise u njih nisam stavljala,znaci to su vitrine za pice,one iz kafica....za ove profi ne znam kako funkcionisu....

Pa pametan ti taj savetnik :lol:......ej necu da se nastavljam bezpotrebno.....,JAVI SVOJE ISKUSTVO POSLE VIKENDA.
Sto je danas toplo,gde ste zene,sta radite?:D

Da, to sam ja prvobitno i htjela da kazem, ako ikoga zanima uopste MOJE iskustvo.
No, ne volim da se prepucavam, ma sta ne volim, MRZIM i uopste nisam takav tip, za tracarenja, mjerkanja ko je kako i sta i kad rekao, mrzim takve emisije na TV, mrzim zutu stampu (nemoj samo sad da me zhvatis da sam ovim rekla da si ti takav tip, nego samo nabrojah sta JA ne volim), pa zasto onda ovdje na forumu da imam neka ruzna iskustva, hocu brate mili normalno da se druzim i da ne brinem ama bas nista u vezi toga.
A savjetnik, nego sta nego mi dobar, ma da ga vidis samo, odmah bi morala malo do Palica da skoknes :super:

Dali je ova rashladna kod Koke i Radeta,obicna ona za pice,ili ta namjenska za poslasticarstvo?:think: Posto vidim da nisam jedina koja je u dilemi dali rashladne tope fondn,i vredi li ih kupovati.Molila bih vas da me posavjetujete.Jer sam mislila kupit a sad cujem da nisu dobre za torte s fondanom:eek:

Back