Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Hvala draga moja,ma cim pocne piti antibiotike, bude to bolje, ali onda imunitet strada pa nakon kratkog vremena opet se obicno zakaci neki virus i tako to...
Nego, posto se ovdje cesce navraca nego na alatke iz kuhinje, moram da vas pitam kakva su iskustva ko ima, ili sta ste cule o RASHLADNIM VITRINAMA?!Ja sam nabavila onu kao iz radnje, znaci osnovna funkcija joj je brzo hladjenje velike kolicine pica, i stoji na terasi, ogromna je jer mi je terasa mala. A terasa je na spavacoj sobi mog sina pa mu sad vitrina smeta jer bruji kao luda, ventilator radi i kad se termostat iskljuci, zuji li zuji, uzas!!!
A tek kad sam cula da u njima fondan torte jako omeksaju, da se ovlazi fodnan kad se izvadi torta iz vitrine, e tu sam tek pukla...
Nego, posto se ovdje cesce navraca nego na alatke iz kuhinje, moram da vas pitam kakva su iskustva ko ima, ili sta ste cule o RASHLADNIM VITRINAMA?!Ja sam nabavila onu kao iz radnje, znaci osnovna funkcija joj je brzo hladjenje velike kolicine pica, i stoji na terasi, ogromna je jer mi je terasa mala. A terasa je na spavacoj sobi mog sina pa mu sad vitrina smeta jer bruji kao luda, ventilator radi i kad se termostat iskljuci, zuji li zuji, uzas!!!
A tek kad sam cula da u njima fondan torte jako omeksaju, da se ovlazi fodnan kad se izvadi torta iz vitrine, e tu sam tek pukla...

prsti mi otpadoše . Već dva popodneva pravim cvetove za moju prvu veliku mladenačku tortu . Drma me slatka trema zbog nje . Cvetovi su gotovi a ujutru sastavljam bukete . Iskreno se nadam da će biti zadovoljni , jer sam se baš potrudila . Sad odoh u krevet ! Ljubac svima . 
kako sam ja dovezla to biciklo i sebe samu kroz portu u komadu, pojma nemam, sunce pravo u oci a ja i onako ne vidim bjele macke! Prodjoh kroz portu u 6.59.56, ne da je bio niski start 
)