KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Malo sam lenja sa fotoaparatom i kačenjem slika
Ovo je cveće koje sam dobila za moj rodjendan.Orhidje i ruže su od mužića, a korpica sa šampanj ružama je od dečice

attachment.php

attachment.php

Ja sam se remišljala da krenem na pilates ali sam se na kraju predomislila. Teretana mi je bila zanimljivija, a i fitnes, mada sam se u poslednje vreme nešto olenjila, počeću valjda ovih dana ponovo da vežbam. Ali folklor je ubedljivo najbolji, dobro se preznojim, izbacim svu negativnu energiju, a i društvo je odlično. :D

Ma i ja volim da igram, ali sam za to sad matora. U mom kraju nema zumbe, a koliko sam cula, kako su mi je opisivali to bi bila prava stvar za mene. Ali ni ovo nije lose, dali mi se cini ili me ledja vec manje bole. Ja nesto moram pod hitno da preduzmem posto me ove torte ubise. Od kako ih radim poslednjih par meseci na vagu ne smem da stanem. A rekla sam ako se ne sredim ne idem na more, i ako smo platili.

Koliko ce biti redovno videcemo, ipak sam ja mama troje dece, ali cu se truditi. Nego moze li se i smrsati ili je samo za zatezanje? Ja sam slucajno uletela, pozvala me drugarica i sve mi je odgovaralo, i termini i mesto i drustvo, a videcemo posle da ismesamo sa aerobikom. Tako planiramo, a sta ce biti videcemo.

Back