daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
Znam ja koliko ima do Uskrsa,ali isto tako znam da im s proleca skoci cena za par dinara,ja ih licno jos uvek placam 12 din ss klasu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daca_011:Znam ja koliko ima do Uskrsa,ali isto tako znam da im s proleca skoci cena za par dinara,ja ih licno jos uvek placam 12 din ss klasu.
Moje mlađe dete je kao sedmogodišnjak imao kamen u bubregu, i nikada nam niko nije rekao da ne jede spanać. A on ga obožava!!!
Bila sam juče u svadbi. I videla uživo tortu Vesne Atković. Nisam je probala, jer ne jedem voćne torte. Izgledala je mnogo lepo spolja, što se za presek ne bi moglo reći, ali nisam probala, pa ne mogu da sudim. Nego, nije mi jasno zašto pravi torte visoke 15cm?Uopšte nije moglo lepo da se iseče parče, nego se svako pocepa na pola.
A vi šta radite? Spremate se za radni ponedeljak.![]()
Gde ste mu radili te analize? Možda je to sada uobičajeno da se radi, on je 2004. bio 10 dana u Tiršovoj na ispitivanjima, i nisu mu rađene te analize, niti ih je iko pominjao.A moja zaova stalno ima problem sa kamenjem u bubregu, non stop ih "proizvodi". I nisu joj nikada rekli za takvu vrstu analize.
![]()