KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro jutro svima, da li je neko za solju mleka:) nema vise kafe...
da vam se pohvalim, IMACEMO BEBU :) :) :)
juce smo saznali, i evo medju prvima vama da se pohvalim jer ste mi svi jako jako dragi i ako se ne znamo licno :)

SUPER :zskace: :zskace:
CESTITAM, pa to je divno, sa srecom, uzivaj narednih mjeseci dok rastes, rastes :zblesav: znas vec kako to ide, ja sam drugi put vise uzivala, sa manje straha nego prvi put, opusteno

Di st zenskaci!!!! Gledam sve lepe vesti danas. Ajd da produzim niz... mozda ste primetili da smo se ovu predsezonu bas izreklamirali, jednom ce te nas naci i u kesici vanilin secera.
Eto serija se nastavlja: sutra u jutarnjem programu ce biti prilog od 2.5min o nasim figuricama. A ima u najavi jos snjimanja :))))
Zmu mi je postao nova nada estrade :)

EEEE on ozbiljno shvatio tvoj kompliment! Porastao jos 2 cm! :)
A komsije resile da oberu kukuruz al kazu pao sneg, nece se vidi.. zamisli kad okopni sneg sta ce sve da izroni. :)))
Dal ti uzivas u ovoj zimi , mesis one tvoje jastucice i po koju torticu? :)

hvala vam svima, ljubim vas puno sve
trenutno uzivam u mucninama :) al cim prodje taj deo bice prava uzivancija...koliko stalno trcim u kupatilo i moja Milica koja ima 13 meseci jutros pocela da me imitira :), ne znam ko ih nazva jutarnje kad traju po citav dan i noc... juce joj ja pricam kako mama ima bebu u stomaku, i sad kad je pitas di mama ima bebu ona odma pokazuje na stomak i odma mazi rukicom stomak, mamina pametnica mala :)

EEEE on ozbiljno shvatio tvoj kompliment! Porastao jos 2 cm! :)
A komsije resile da oberu kukuruz al kazu pao sneg, nece se vidi.. zamisli kad okopni sneg sta ce sve da izroni. :)))
Dal ti uzivas u ovoj zimi , mesis one tvoje jastucice i po koju torticu? :)

Uživam još koji dan, i to baš kako si napisala. Uz jastučiće i po koju torticu. :D Nisi bila ovde sto godina, a svega se sećaš. :heart:

hvala vam svima, ljubim vas puno sve
trenutno uzivam u mucninama :) al cim prodje taj deo bice prava uzivancija...koliko stalno trcim u kupatilo i moja Milica koja ima 13 meseci jutros pocela da me imitira :), ne znam ko ih nazva jutarnje kad traju po citav dan i noc... juce joj ja pricam kako mama ima bebu u stomaku, i sad kad je pitas di mama ima bebu ona odma pokazuje na stomak i odma mazi rukicom stomak, mamina pametnica mala :)

Lady, čestitam za bebca. :D

Dobar dan devojke. Ja sam prosle nedelje odmarala kada su torte u pitanju, zato ce ove i sl. biti veselo. Nego da vas pitam nesto. Kada neko na fb profilu napravi i album sa tudjim slikama torti, a ispod stavi da to nisu njegove torte samo ideje koje i on moze da realizuje, sta Vi mislite o tome?

Ako je taj neko napisao da torte nisu njegov rad nije strašno, na kraju, svi ponekad iskoristimo i neku tudju ideju. Tu jedino mušterija može da bude na gubitku jer nikad ne može da zna da li će zaista tako da izgleda završena torta. Po meni je mnogo gore kad neko stavi tudje slike kao svoje.

o vlada:
Nego da vas pitam nesto. Kada neko na fb profilu napravi i album sa tudjim slikama torti, a ispod stavi da to nisu njegove torte samo ideje koje i on moze da realizuje, sta Vi mislite o tome?

Ja mislim da je to isto kao kada bi mi kući neko došao da naruči tortu, a ja iz donje fioke izvukla "Slatku planetu" i rekla:"Birajte! Nisam ih ja pravila, ali ako hoćete, napraviću."

U svoj ovoj priči sa tudjim slikama, ja opet kažem da, po mom mišljenju, tu najviše reskiraju oni koji naručuju. Sve to što "nisam ja pravila, ali mogu isto tako" još kako može da bude mačka u džaku. Naruče kao sa slike, a ono tek liči...:sad2:

Dobro vece. Prvo da cestitam za bebu. A sto se tice tog albuma, nisam ja imala na umu to da radim, ni kada sam pocinjala bez i jedne torte, a kamoli sada. Nego sam videla da je covek napravio album ispod kojeg pise da su torte sa neta. Neke sam prepoznala, moje nije dirao jer me ima medju prijateljima. Pitala sam cisto da znam kako Vi gledate na to. Da li svrstavate u istu kategoriju kao i one koji se ne ograde i da li bi se bunile.

Moram jos nesto da podelim sa vama. Dugo sam razmisljala da li da pisem o tome da ne bude da nekoga ogovaram, ali ipak moram da kazem. Na rodjendanu moje dece pre mesec dana decak cija mama pokusava da pravi torte, komentarise za cokoladnu tortu, kakva je ovo cokolada kao da nije prava. A u torti samo menaz. Njegova mama inace koristi secerne table za svoje torte. Ja kada sam cula ni da se smejem, ni da placem.

A ja sam bila sa mm i kumovima kod poznanika na sedljci. Lepo smo se zaavili, popričali, pojeli i popili . Bilo je super za napuniti baterije nakon par stotina kilometara po kišnom vremenu.
Što se tiče slika, makar ja sam radila i još uvek radim, da pokažem razne slike u časopisima i moje slike naravno, i kada izaberu neku tortu, ja kažem, da ću dati nešto svoje u nju. Ne koristim slike sa neta ni fb. Ali nešto im moram pokazati, da imaju šta da izaberu, jer obično nemaj upojma.

Di st zenskaci!!!! Gledam sve lepe vesti danas. Ajd da produzim niz... mozda ste primetili da smo se ovu predsezonu bas izreklamirali, jednom ce te nas naci i u kesici vanilin secera.
Eto serija se nastavlja: sutra u jutarnjem programu ce biti prilog od 2.5min o nasim figuricama. A ima u najavi jos snjimanja :))))
Zmu mi je postao nova nada estrade :)

nacrtala sam se ispred TV i čekam

Back