KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Minja vodi,stvarno?Otkud to da se ona prijavila....nisam upucena u takmicenje
Dobro vece svima....ako je neko za kolacic,izvolite :D
Coko bombice sa lesnikom,za ukucane,bez dekoracije ali sa puno ljubavi...:mrgreen:
Uh...kako bi prijala jedna bombica...pa nek eksplodiram odmah.
Ispekla palacinke, sredila sve, a onda se kao mace uvalila u fotelju i zmirkala uz televizor pa se setih da vas nisam danas ni cokila, bas ni jednom.
Zelim vam dobru noc i da mi lepo pajkite...
http://4.***************/_bq5ZZ7sTDGc/SIW-YLUA3xI/AAAAAAAAAsA/KMvy_rde3gY/s400/srecko.jpg

brzo pitanje.. prijatelj mi je u BG pa ga planiram zamoliti da mi kupi Barvallov fondant.. Lada mi je nešto govorila da je to u biti Barvallo gumpasta ali da to nije ona gumpasta.. uglavnom.. da li postoji i Barvallo fondant i Barvallo gumpasta i šta da ovaj traži kad dođe u trgovinu.. da mi ne kupi krivo.. on naravno nema blage veze sa tortama i planira sa porukom doći u Erikson i pokazati teti :D :D

brzo pitanje.. prijatelj mi je u BG pa ga planiram zamoliti da mi kupi Barvallov fondant.. Lada mi je nešto govorila da je to u biti Barvallo gumpasta ali da to nije ona gumpasta.. uglavnom.. da li postoji i Barvallo fondant i Barvallo gumpasta i šta da ovaj traži kad dođe u trgovinu.. da mi ne kupi krivo.. on naravno nema blage veze sa tortama i planira sa porukom doći u Erikson i pokazati teti :D :D
Postoji i jedno i drugo,barvallo fondan nikako,uopste nije dobar,cak ima i neki cudan miris(probala)
Znaci barvallo gum pasta+

Dobro vece...
Da mahnem i da vas cmokim jednom...
good_night_011.jpg

Back