Dobar dan.
Svi moji spavaju trenutno, sa torticama za ovaj vikend zavrsila pa taman ugrabih malo vremena da mahnem.
Cilence, cestitam na autu, u zdravlju ga vozila!
Ladyns, nadam se da ce sve biti ok.

Meni su napravili dramu oko testa za Down sidrom, strepela sam citavu trudnocu i Bogu hvala evo mi je Masenjka zdrava i prava, za neki dan 21 mesec puni.
Zadovoljna domacice, cestitam unapredjenje u moderatora, zasluzeno skroz sto se mene tice

O Vlada, ja sam tako naletela na dve svoje torte u albumu neke zene pod slicnim nazivom i objasnjenjem... nisu njene ali moze da napravi. Uredno sam se zahvalila sto joj moje torte sluze kao inspiracija

Ja sam prijavljena za to takmicenje takodje, nagrada je lepa a jos lepse sto broj glasova nije odlucujuci faktor nego bira ziri izmedju 20 prvoplasiranih, pa se nadam da mozda i ima nade, za sada se dobro drzim, oko 5-6 mesta, mada, ima jos mnogo do kraja glasanja.
Meni je prethodni mesec bio bas interesantan, kad je bio onaj prvi talas snega sam zavrsila u Urgentnom jer su mi vrata BG voza prignjecila prste na levoj ruci, kako sam mogla da prodjem jos je i dobro bilo. Kako sam ukrasila torte tog vikenda, nista me ne pitajte, ali sam na kraju tako bila ponosna na sebe hehe
Pre 10ak dana mi Siptarski hakeri hakovali sajt, te ga sad radimo iz pocetka, na kraju, treba jos da im budem i zahvalna posto je ovaj sto puta lepsi nego prethodni