KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Di st zenskaci!!!! Gledam sve lepe vesti danas. Ajd da produzim niz... mozda ste primetili da smo se ovu predsezonu bas izreklamirali, jednom ce te nas naci i u kesici vanilin secera.
Eto serija se nastavlja: sutra u jutarnjem programu ce biti prilog od 2.5min o nasim figuricama. A ima u najavi jos snjimanja :))))
Zmu mi je postao nova nada estrade :)

Nisam gledala jutarnji program ali sam na TV videla jednog koji "pegla " led zeninom peglom.Jel* to bila tvoja pegla?

devojke hvala vam jos jednom od srca, na zalost stvari bas nisu sjajne i placem dok ovo kucam, u ponedeljak moram na betaniju, na odeljenje planiranja porodice gde cu dobiti savet da li smem zadrzati ili prekinuti trudnocu...strasno, i nedaj boze nikom

i ja se nadam da ce ipak sve biti ok...taman se covek obraduje kad ono bum...bila sam kod dva lekara po savet pa videcemo, ja se nadam teoriji da je beba zaceta malo kasnije pa da se zato jos uvek ne cuju otkucaji srca, a druga je opcija da se plod ne razvija dobro, posto bih trebala biti osma nedelja a po ultrazvuku je peta......bas vas davim ali mi je malo lakse kad sa nekim podelim muku

libanska vecera sa srpskim jajcima, svinjskim virslama i kosher ljutim sosom. za svaki slucaj.

DSCF1948.jpg

uh moje libanske masline, lepe raspale lepotice

i ja se nadam da ce ipak sve biti ok...taman se covek obraduje kad ono bum...bila sam kod dva lekara po savet pa videcemo, ja se nadam teoriji da je beba zaceta malo kasnije pa da se zato jos uvek ne cuju otkucaji srca, a druga je opcija da se plod ne razvija dobro, posto bih trebala biti osma nedelja a po ultrazvuku je peta......bas vas davim ali mi je malo lakse kad sa nekim podelim muku
Od srca ti želim da bude sve u redu.
Ne znam osobu koja se bar jednom u svom životu nije srela sa lekarskom glupošću, jer je njima očigledno lako da nas prvo isprepadaju svojim "dijagnozama" koje onako samo paušalo lupe, da bi posle potapšali po ramenu i rekli u stilu jel vidite da je sve u redu.
Znam dečaka koji sad ima 14 godina, čija je mama bukvalno pobegla iz bolnice jer su je ubedjivali da mora hitno da uradi prekid trudnoće, jer beba ima oštećenje bubrega.Dečak se rodio, zdrav i što je najvažnije nikakvih oštećenja nema.Šta su oni i gde videli e to niko ne zna.

Ja imam jako lose iskustvo sa ginekolozima tako da uvek idem po jos jedno misljenje nekada cak i dva kada nisam ubedjena u dijagnozu, meni su u prvoj trudnoci rekli kada sam prokrvarila da imam pobacaj ja sam odbila i otisla uplakana drugom doktoru koji mi je rekao da je to moze se reci normalno odnosno cesta pojava. Ja sam hvala bogu rodila zdravu i lepu devojcicu, tako da moj je savet ne panici i ipak proveri kod nekog drugog za svaki slucaj.

Paprikas,zelena s,kupus s....i rolat sa bananicama,moji vole te proste stvari....sto?Da neces da svratis na rucak? :lol:
Ej lep dan danas a ja uopste nisam raspolozena....

Necu svracati posto je kod mene riba na meniju, a to vise volim...i domaci hleb...i spanac...i krompir salata...mmmmmmmmm....sto se mene tice, gice ne moraju ni da postoje!;) A sto se vremena tice, ne znam za tebe, ali cim krene prolece ja sam u blagoj depresiji! Ne znam zasto!

Dobar dan.
Svi moji spavaju trenutno, sa torticama za ovaj vikend zavrsila pa taman ugrabih malo vremena da mahnem.

Cilence, cestitam na autu, u zdravlju ga vozila!
Ladyns, nadam se da ce sve biti ok. :cmok2: Meni su napravili dramu oko testa za Down sidrom, strepela sam citavu trudnocu i Bogu hvala evo mi je Masenjka zdrava i prava, za neki dan 21 mesec puni.
Zadovoljna domacice, cestitam unapredjenje u moderatora, zasluzeno skroz sto se mene tice :)
O Vlada, ja sam tako naletela na dve svoje torte u albumu neke zene pod slicnim nazivom i objasnjenjem... nisu njene ali moze da napravi. Uredno sam se zahvalila sto joj moje torte sluze kao inspiracija :D
Ja sam prijavljena za to takmicenje takodje, nagrada je lepa a jos lepse sto broj glasova nije odlucujuci faktor nego bira ziri izmedju 20 prvoplasiranih, pa se nadam da mozda i ima nade, za sada se dobro drzim, oko 5-6 mesta, mada, ima jos mnogo do kraja glasanja.

Meni je prethodni mesec bio bas interesantan, kad je bio onaj prvi talas snega sam zavrsila u Urgentnom jer su mi vrata BG voza prignjecila prste na levoj ruci, kako sam mogla da prodjem jos je i dobro bilo. Kako sam ukrasila torte tog vikenda, nista me ne pitajte, ali sam na kraju tako bila ponosna na sebe hehe
Pre 10ak dana mi Siptarski hakeri hakovali sajt, te ga sad radimo iz pocetka, na kraju, treba jos da im budem i zahvalna posto je ovaj sto puta lepsi nego prethodni :D

Pozdrav,evo i mene malo....koristim nedelju popodne za odmor, a od sutra u nove radne pobede :)
Cilence, da se ti nama puno torti navozas, da bude bar za jos koji auto ;)
Ladyns, sto se ginekologa tice, nista lepo neam reci sem za doktorku koja mi je vodila sve tri trudnoce...jedino me ona smirivala svaki put da je sve u redu. Prvi put kaada sam se porodila( trudnoca je do kraja bila bez problema) , posle prve vizite sestra mi je rekla da nesto sa bebom nije u redu i mahala rukom pored glave kao deca kad kazu za nekog da je caknut!!! Moja cerka sada ima 12,5 godina i mali genije je za matematiku. Kod trece trudnoce su e setali na ultrazvukove, svaki drugi dan sam isla na polikliniku na merenje otkucaja srca, a svaki ultrazvuk je bio razlicit. Cas sam bila u 35. nedelji cas u 32., i slali su me na svakojake preglede. Kad sam izludela vec od neinformisanost( jer naravno niko ti nista ne objasnjava) uletela sam kod moje doktorke sa nalazima i pitala sta nije u redu. Ona mi je samo rekla: nemojte se nista nervirati, sve je u redu. Ocigledno da onaj ko je radio ultrazvuk, nije dobro uradio jer trudnoca ne oze da tece unazad ( prvo 35. pa 32. nedelja) , moze samo da beba ne napreduje, a po ovome nije tako. Vi samo izgurajte jos nedeljdve dana i onda mozete da se porodite. Tako je i bilo... posle dve nedelje rodila mi se cerkica koja sada ima 7,5 godina, Ziva i zdrava :)

Back