KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ziveli mama i tata jos 100god! a i mi sa njima :)
srecno stigli...da vidis sta je ovaj mali napravio hahahahha, pricam sutra...da se Fica ipak jos jednom razmisli....
a drug mi sigurno vec u daleeekom carstvu snova!!! :D

Kod nas je divan sunčan dan još uvek.
Ja imam poručene dve torte za ovaj vikend. Super. Obe su doboške, jedna će biti klasika a jedna za krštenje pa ću sa tom moći i da se pohvalim. Dve torte za jedan vikend nisam jako davno imala.

Minja vodi,stvarno?Otkud to da se ona prijavila....nisam upucena u takmicenje
Dobro vece svima....ako je neko za kolacic,izvolite :D
Coko bombice sa lesnikom,za ukucane,bez dekoracije ali sa puno ljubavi...:mrgreen:

Prilozi

• gggg.jpg
    gggg.jpg
    73,7 KB · Pregleda: 9
Dobro veče društvo :).
Mi smo i danas bili u gostima,sad je na redu sestra i zet. Doduše spojili smo i lepo i korisno,pa smo tortu koja je za sutra, isporučili večeras.Za sutra imamo druge planove. SAd ćemo malo da pravimo modnu reviju, jer je šmizla dobila 2 spacebag garderobe.Poslala strina iz Kanade. I Andrej je ponešto dobio,ali ona...Sad ću se verovatno morati da iselim iz svog dela plakara i da joj ustupim.

Minja vodi,stvarno?Otkud to da se ona prijavila....nisam upucena u takmicenje
Dobro vece svima....ako je neko za kolacic,izvolite :D
Coko bombice sa lesnikom,za ukucane,bez dekoracije ali sa puno ljubavi...:mrgreen:

Tenesa, stvarno nije fer ovako kasno uveče da nam pokazuješ tako dobre stvari. Ja sam danas odbila da večeram, jer mi vaga pokazuje prevelik broj. Nisam sigurna, da se nije pokvarila.

Back