KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
'Oćete da vam pričam o svojim današnjim aktivnostima?
Počelo je sa dopunjavanjem sistema za grejanje... nema ako drugi.
A česma sa koje punimo, naravno - smrzla.
Pa sam se dovijala i snalazila... al' uglavnom - uspelo.
Pošto sam debelo kasnila na posao, pozovem taksi... I čovek izmeri relaciju (i da mi napismeno): tačno 2,4km.
E, toliko pređem u oba pravca svakog dana... pod uslovom da ne skrećem sa puta... tipa prodavnica, trafika i sl.
A na poslu - haos.
Samo se javljaju da ne mogu da upale. Akumulatore prodajemo ko' bombone!
Dva radnika na bolovanju... ludilo totalno!
Ali, imam i dobru vest: sutra ne radimo! :zskace:
Inače, klinci su kod mene... napravili su čitav lavirint u snegu ispred kuće. Oni to zovu "iglo", ali su u stvari tuneli. Oduševila sam se!
Jedno 5-6 pari rukavica je poređano po radijatorima :zcepanje: - sve koje smo imali u kući :zcepanje:

Ćao društvo.Evo sad smo stigli da klopnemo na poslu.Nismo stigli da odemo da kupimo nešto, kolika je gužva.Haos.Smeh, ja te potpuno razumem. Mi smo bustere istrošili, što se do sad nikad nije desilo.
A što se tiče spavanje...hehehe...pa 6 sati kad nakupim...carski se naspavam :)

ne trebam preko mosta,ali nazalost nedovoljno blizu da bi isla peske....a frizura ma nema sanse da omane,ja nosim skroz kratku,skoro decacku frizuru,tako da jij ni vetar ni ostale vremenske nePRILIKE ne mogu nista

evo i mene konacno...malo da predahnem, zavrsila tortice, sada da smrknem kaficu sa vama pa oko pola devet idem da isporucim moju prvu svadbenu torticuuuuu, joj sto sam uzbudjena jedva cekam da je vidim onako skroz na skroz namontiranuuuuu

Dobro vece.
`el pada sneg kod vas?
Kod mene pada...
I hladno je, ali je unutra toploz:)
Da se malkice ogrejetez:)
Dobru noc vam zelim...ljubim.
13._vatra_u_kaminu.jpg

Back