Natali74
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
dobar dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da to je bas tuzno..a primetila sam da ni lasta vise nema u Novom Sadu
Ovde su nam srne redovni gosti,kao i veverice i zecevi

Izvolite parče "moskve" sa malinama, da bi i mama jela torte
 Izvolite parče "moskve" sa malinama, da bi i mama jela torte  i koka - kolu...Alkohol ne služim.
 i koka - kolu...Alkohol ne služim. 

Sutra će biti "kidi".
 Sutra će biti "kidi".Hvala lepo za tortu... prihvatam i maline... kad već nema mojih omiljenih višanjaDanas nam je divan dan, mom je Savi rođendan...Petnaesti...Ljubi ga mama.Izvolite parče "moskve" sa malinama, da bi i mama jela torte
i koka - kolu...Alkohol ne služim.

.
.

.
.smeh:Ne da je 'ladno, nego...

a onda nista nema leganja hahahhahaha....mozda ako skakuces smanjis na 3 sata
 Malo da cupka i eto ode cokolada
 Malo da cupka i eto ode cokolada 
Ja divnolaste su svake godine redovni gosti kod mene, imaju 5 gnezda pa se stalno vracaju...
 Ja sada kada sam prolazila ulicama gde su nekada bila lastnina gnezda,sada ih vise nema
 Ja sada kada sam prolazila ulicama gde su nekada bila lastnina gnezda,sada ih vise nema 
 Ja sam se sada vratila sa Yoge i umesila testo za mini pice. Tu mi je drugarica i moram malo da je razmazim
 Ja sam se sada vratila sa Yoge i umesila testo za mini pice. Tu mi je drugarica i moram malo da je razmazim  ZD srecan rodjendan sinu! Torta izgleda divno!
 ZD srecan rodjendan sinu! Torta izgleda divno! 

Lepo se provedite,ponesi plavlovicevu za lice i ruke obevezno ako cete biti napolju!
 Lepo se provedite,ponesi plavlovicevu za lice i ruke obevezno ako cete biti napolju!

ZD srecan rodjendan sinu sve najlepse zelim, a danas je i mojoj curki rodjus, ali mnogo je mladja od tvog sina, danas napunila dve godinice. Proslavica za vikend, probat cu za mene novu torticu, obavezno cu da podelim sa vama parce