tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
hahahahhaahhaha,bleso....cek cek polako...posto se druzis sa mnom imas pelcer hahahha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahhaahhaha,bleso....cek cek polako...posto se druzis sa mnom imas pelcer hahahha
hehehe,kod mene nema musterija![]()

Nisam danas išla u šetnju, moja mama me zvala i molila da ne krećem. Eh, te mame...

Šta god mi je rekla, kakav god mi je recept napisala, savet dala, sve je bilo bez greške. Da je nema, ja bih je rodila.
A neću sa šlagom. Mora da bude sa šamom, jer onda je vasina. Valjda. Nikada je nisam ni videla ni probala, ali kada neko insistira na vasinoj torti, onda valjda hoće po nekom receptu kada nije postojao šlag. 
Našla sam ja to, ali ja bih najviše volela da mi to sve pojasni Jaca.Šta god mi je rekla, kakav god mi je recept napisala, savet dala, sve je bilo bez greške. Da je nema, ja bih je rodila.
A neću sa šlagom. Mora da bude sa šamom, jer onda je vasina. Valjda. Nikada je nisam ni videla ni probala, ali kada neko insistira na vasinoj torti, onda valjda hoće po nekom receptu kada nije postojao šlag.
![]()

Gle ... i ovde se pravi Vasina torta
To je jedna od onih što meni više liči na kolače... i priznajem, ne spada mi među omiljene.
Pravila sam i verziju sa višnjama... al' to onda i nije više Vasina... U nju ubacim i malo likera od višanja a i onaj šam pravim sa sokom od višanja... pa bude zanimljive boje.
I "pojačam" čokoladu.
I od "Vasine torte" ostane samo - torta![]()

Sretan put i da te kobasice uspejuSamo da Vam mahnem. Završavam malu dobošku, pakujemo se sa mm i idemo put domovine na dva dana. Će da se prave kobasice, da ima šta dobro da se jede preko zime. Samo se nadam, da nas neće nigde zavejati. Jeste da svuda najavljuju sibirsku zimu, ali valjda ćemo preživeti.

samo da pozelim dobro vece....i da preporucim da pogledate film...jako je lep...Bercek je stvarno glumcina!a i Milos Bikovic koji je igrao u filmu "Montevideo....." je odlican....
![]()
O kom filmu je reč?
Jaco hvala, nadam se da će sve biti OK: Pa kad se sretnemo preko leta, malo da probamo, ako ih do tada ne pojedu ovde neki moji muški.

O kom filmu je reč?