zvoncica_vila
Primećen član
- Poruka
- 601
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro vece. Meni se smrko pred ocima. Jedna zoja me davi ko' zmija zabu, a od nebuloznih pitanja ne da mi je muka, nego... Bilo mi je cudno kada je Sanja rekla kako joj je zena trazila tortu od 1kg., a mene od tada ne znam koliko je ljudi pitalo za torte od 1-1.5 kg. A pravo da Vam kazem ne znam da li mi je to veci sok ili kada pitaju koliko je teska torta na sprat, pa kazu da im treba torta od 2-3kg.
Milka CanicDobro vece svima....![]()

Dobro vece. Meni se smrko pred ocima. Jedna zoja me davi ko' zmija zabu, a od nebuloznih pitanja ne da mi je muka, nego... Bilo mi je cudno kada je Sanja rekla kako joj je zena trazila tortu od 1kg., a mene od tada ne znam koliko je ljudi pitalo za torte od 1-1.5 kg. A pravo da Vam kazem ne znam da li mi je to veci sok ili kada pitaju koliko je teska torta na sprat, pa kazu da im treba torta od 2-3kg.

Dobro jutro, pa ovo je da puknes od smeha sve biser do bisera.
Nego drage moje da li neka ucestvuje ili dolazi u Nis povodom medjunarodnog takmicenja .
može to da se uklopi i u 2-2,5kg,samo da znaš.

Ivana svasta sam cula ali ovo jos nisam,da donese svoju tepsiju,meni se desavalo da traze tortu po njihovom receptu,ali sam ja to kulturno odbila....
I sta je bilo na kraju sa tortom.