KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
91_give_me_more_coffee.gif
[/link]

Booooooooožžžžžžžžeeeeeeeee,koji li je ovo osjećaj??????????svaka čast majstorice,ponosni smo što ,makar virtualno poznajemo ovo biće(baš sam slobodna,ne govorim samo u lično ime),vjerujem da se i ostatak ekipe slaže............
Nego,ima li preživjelih ove nedjelje,vidim Cile uspjela da pokaže i šta se radilo........svaki put se izdivim ovim kolačićima koje vi radite,ne znam kako ih naplaćujete,ali pretpostavljam koliko vremena i truda je potrebno...ja radim one kojih mogu dnevno do 20-ak kg napraviti,a i za njih nekad nemam volje......kačim slikice kasnije............

Kako je veceras pustoooo...zatrpace vas sneg breee :))) Dobro vece i laku noc...
eeee da, bila sam na sajmu, morala sam voditi mog sincic.. Secate se da moje dete zivi u luna parku... Navozao se do mile volje! I neka ga, kad mu je besplatno pa moze, iovako je zatvoren u kuci ko u dzungli! :) I ja sam se vozila na one "ludacke" radnje sto idu 200 na sat, levo desno, gore, dole, napred, nazad.....i zato me ceo dan boli glava!!!!

E bas tako Daco,prodje i slava,danas definitivno odmaram,pa od sutra pripreme za vikend :) mi jos uvek kod svekra i svekrve slavimo,ali smo se dogovorili da od sledece godine preuzimamo slavu.I bas sam srecna zbog toga.
Ali umorna sammmmmmm,dusa mi spava.

Dobro jutro svima,danas ce sigurno biti zivlje cose :D

sanja d:

Joooj, ovako je i kod mene. Kada mi je jutros zvonio budilnik, a napolju mrkli mrak, htela sam da se ubijem. :dash: Ali, deca još samo dva dana idu u školu, pa onda nema ustajanja po mraku do 15. januara.:zskace:

Mi juče bili kod mojih roditelja na slavi, kod tetke i strica. Večeras idemo kod mog najboljeg druga na patarice, pa onda do Sv. Jovana odmaramo od slava.

* _██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°

Višnja lep ti ovaj crtež :).
Dobar dan svima... Meni je nešto :zima: danas posebno.
Najrađe se ne bih ni podizala iz kreveta... tako mi došla neka faza - samo bih lenstvovala.
U stvari, ja odavno zavidim medama na zimskom snu: i ja bih najrađe zaspala u jesen i probudila se u proleće.
Možda bih napravila pauzu samo da skoknem malo na skijanje... al' ni toga nema već duže vreme :(

QQQQQQ :D ujutru zivo a onda ceo dan nigde nikoga!!! Pa sta je sa Vama zenskaci?!
Eto mene kao i uvek nocu, da Vam pozelim laku noc a u cik zore ce se zapljunuti Princesska za dobro jutro po obicaju, mozda bi i Teta Ira da nam nije zbrisala na uzivanje u prelepi Majami...uhhh bas joj zavidim i ja bi gde je toplije :) :)

:cmok2::cmok2::cmok2:Evo da vas pozdravim kada me vec spominjete. Ovde milina oko28 stepeni uzivancija. Kada se vratim postavljam slike. Bas vam ne zavidim na zimi i hladnoci. To bih i ja rado prespavala, ali posto to ne moze pronasla sam drugi nacin da se i sred zime malo ogrejem. Stalno mislim na vas iako ne stizem bas cesto da se javljam/:cmok2::cmok2::cmok2:

samo da se prijavim...na zalost ne stizem da kuckam od posla..nesto dok se okrenem bude barem 1h po noci....ali jod 10ak dana i onda puuuut..to me drzi a jos vise kad sam videla ove slike z:lol:

Konacno prava zima u Garmisch-u...z:lol:

danas cu da odvojim vreme za kicenje jelke, jer posle nista od toga...poslednja isporuka 30-og i onda zivela sloboda

Definitivno vidim ja da su se uspavale moje medvedice :) ako mozda je i bolje ili radite ili ste se grejete <3.. ja danas ni nos nisam promilila napolje i ne planiram! Bravo Teta Iro, ja Vama bas zavisidim! Jaoo Una, jeste lepo na slikama :D i znam da ce ti biti kao u raju...
a sto se jelke tice-mom trogodisnjem sinu to nije zanimljivo!!!!! Babe su obe kitile i naravno, on je sedeo dok su one sve to radile jer se dete izjasnilo da mu se to ne svidja, i da ne zeli da kiti... . Okiticu je tamo par dana pred N.G eto, zbog sebe ako nista drugo, da samoj sebi dam tu car i euforiju jer me nista drugo ne podseca da je vec proletela cela godina! Bozeeee, kakvo je vreme doslo kad su se deca toliko promenila...nisu mu zanimljive ni lampice, ni ukrasi, ni sljokice.........

Da vas i ja pozdravim posle duuugo vremena.Ne verujem da cu moci sve propusteno da procitam ali vidim da je Pota postigla veliki uspeh i od srca joj cestitam.Teta Ira odletela u neke toplije krajeve i drago mi je da uziva ,secam se da je stalno govorila da ne voli zimu. Bas mi je zao sto nisam ni na sajam uspela da dodjem. Idem da pogledam malo tortice.

Drage moje ja mislimna vas, ali nikako da stignem da se javim. U ponedeljak smo slavili, a mene od subote kad sam krenula da spremam kucu tako zabolela glava - migrena kakvu do sada nisam imala (a imala sam ih dosta)i taje vec tri puna dana i danas cetvrti, sutra moram da odem da izvadim krv da vidim sta mi se to desava u organizmu...toliko me izmorila da sam sva kao krpa...eto toliko samo da e javnem i nadam se da cu uskoro ovo prebroditi pa da se družimo

Ja samo da vam mahnem.Uhvatila me manija bacanja stvari, a počela sam prvo od nekih papira,a onda nekih rokovnika,pa sam jednu jaknu zafljakla i tako...Sad, šta mi se nadje pri ruci,to jest pod rukom,videćemo...Možda će tako biti bolje...
A besna sam od nemoći koju osećam, a tužna do svake ćelije, već nedelju dana sam kao zver...I sve teže mi da to iskontrolišem. A glava kao da je u1 m u prečniku. Odoh da bacam...valjda će me proći bar malo..e ako vam ne pišem, onda mi se i tastatura našla na putu.
uh...i tako...još nekoliko dana.

Back