KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne moze u decembru :rtfm: Ja tada nisam tu, a kako da prodje bez mene kad ja moram da u svakoj supi budem mirodzija:zcepanje::zcepanje:
Dobro vam jutro i pocinje odbrojavanje. Ja trcim da sve sto mogu zavrsim.
Moguce da cu sutra da kasnim i dodjem tek oko 11h ako mi ne uspem da pobegnem sa casa :zcepanje::zcepanje::zcepanje: Cuvajte mi mesto i nadam se da dok dodjem Jacin noj nece biti ceo izjeden da bar ove godine probam jedno parcence .:cmok2::cmok2::cmok2:

i kod mene danas opustencija,jos neke kolacice da iseckam i spakujem i gotovo :)
zena dosla po tortu jutros i vadi mi svecicu i vatromet,kaze mi da joj ja to sve lepo ubodem,bolje se razumem :eek:
e pa nisam mogla da verujem
i sutra cu doci samo na kratko,da vas vidim,sa cerkom :) mozda ubedim muza da podje i on :D

dobro jutro! zbog zabave na racun moje neobavestenosti o sajmu molim jednu kaficu...., nadam se da cu uspeti da vas obidjem iako nije decembar:zper:, sanja d obzirom da smo iz kraja ako ne vodis muza i nemas prevoz cimni me da u drustvu obidjemo nase majstorice a ti princes nemoj puno alata da nosis da mi ne uzmes sve pare:lol::lol::lol:, ljub, ljub

A kod mene je ludnica.Javila mi se sada žena koja sutra slavi sinu rodjendan da joj napravim tortui, jer ona koju je ona naručila su joj otkazali.Danas su joj javili da zbog povećanog broja narudžbina, ne mogu da joj izadju u susret-SMS-om su je obavestili.Da li ste to nekad uradili svojim mušterijama?Ja nikad!!!Niti ću ikad!!! Jedino ako sam u Urgentnom na aparatima za reanimaciju;).A i tada bih već nekog pozvala da me zameni

Meni kofein direktno u venu sipajte nikako da se razbudim ne znam sta mi jeeeeeeeeeeeeee

evo kafice za sve i posebno ova druga slike za cilence:zcepanje:

attachment.php

attachment.php

A kod mene je ludnica.Javila mi se sada žena koja sutra slavi sinu rodjendan da joj napravim tortui, jer ona koju je ona naručila su joj otkazali.Danas su joj javili da zbog povećanog broja narudžbina, ne mogu da joj izadju u susret-SMS-om su je obavestili.Da li ste to nekad uradili svojim mušterijama?Ja nikad!!!Niti ću ikad!!! Jedino ako sam u Urgentnom na aparatima za reanimaciju;).A i tada bih već nekog pozvala da me zameni

Boze me sacuvaj, SMS-om poslati poruku dan prije termina isporuke da nema nista od tortice, ili bilo kakve druge usluge, ma grozno!!! Ja to nisam nikad uradila, niti cu ikad, kako ti kazes, ne znam samo koga bi nasla da me odmjeni jer ovdje u Su ne znam nikog licno da mi to ucini u tako kratkom roku

na moje veliko razočarenje i ja se priključujem čuvarima foruma,kažem razočarenje jer sam 90% računala na to da ću biti sutra s vama na Sajmu,iako sve do danas MM nije znao da li će imati slobodan dan sutra................jakoooooooooo mi je žao,a vama želim lijep provod i da pokupite i po neku nagradu,a fotkice,to će nama biti utješna nagrada,pa se potrudite
Srećan put svima koji ujutro kreću ka BG!

Dobro vece. Meni bas i nije dobro. Deca se prehladila, kaslju, temperatura. Sutra ih vodimo kod lekara. Tako da na zalost i ja necu moci da dodjem. A tako sam cekala i radovala se. Ali su mi ipak moji andjeli najbitniji, razumecete me, majke ste. Ne bih imala srca da ih ostavim takve. Vama drage moje zelim da uzivate.

Back